- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Kroni1 #48496 üzenetére
Nem rossz, de olyan mint egy olasz régi autó, igencsak foglalkozós, aztán vagy megutálod, vagy csak szimplán ragaszkodsz hozzá. De ki hangsúlyozom, hogy nekem nem volt vele tapasztalatom, csak amit a környezetemben, videókon láttam (akar sponzorált, akár nem) Nem rossz az alapkoncepció, csak még igen bétafázisban van.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Kroni1 #48471 üzenetére
Bambu honlapjáról 1 hét alatt megjön... Áfamentesen meglehet venni onnan... plusz számla is van költségként elszámolható...
Én a kinézettből egyiket se ajánlom! A crealityt pláne
Bambu Lab P1S - 3Dee Technologies Hungary
Bambu Lab P1S 3D nyomtató
itt is van... -
5leteseN
senior tag
válasz
Kroni1 #48471 üzenetére
Az ELEGOO-k is jók, a legnagyobb 4-es az ELEGOO Neptune 4 Max, 400x400x480mm-es méretig tud nyomtatni.
Ez elég?
Természetesen nincs érdekeltségem a dologban, csak infóm!Én a Pro becenevű nevű öcsikéjével kezdek ismerkedni a héten.
Láttam (nem sokkal)jobbakat is, sokkal drágábban.
A vélemények többsége jó volt, (amikor kerestem "az Igazit"), a nem-jók többsége (nekem) kukacoskodó volt.Saját vélemény még még nincs, de erre ezek nincs is idő.
-
Emunem
őstag
válasz
Kroni1 #47886 üzenetére
előbb csinálnám meg inkább magam fából vagy bármi másból..
Sok mindent a szerszámos boltban látva, vagy itt -ott kiegészítőket elnézve, (gyári cuccok) sokszor azon gondolkodom, hogy vajon aranyozott gépekkel, vagy kesztyűben dolgoznak, hogy ilyen csillói árban van? (Temu/Ali meg töredék árban, hogy már annyiért nem is gondolkodom rajta, hogy megcsináljam-e vagy sem, a gondolkodás is drágábba lenne)
-
Emunem
őstag
válasz
Kroni1 #47886 üzenetére
nem hiszem, hogy egy vaskosabb riser "értelmesebb" lenne, mint ez. Kb 2 kg anyag max, az 50€. + ha magának megtervezi, méretezéssel kb 8-10 óra (durva saccolás) nyomtatás kb 2-5 óra elemenként, (kb 80/80cm-es ha jól látom) az kb 16 db 20/20 tálcák, ragasztás, vagy klick-es kapcsolatok, csavarok, esetleg rögzítési pontok külön nyomtatása. Cakkompak 80-110€ lesz a vége, és az idődet nem piaci áron számolom. Amit Reggie0 írt sem rossz, kérdés mennyi lesz ott az annyi. De ha egy anyagból van, annak mindig csak előnyei vannak. Sok sikert a döntésben.
-
spider23
senior tag
válasz
Kroni1 #47870 üzenetére
Felesleges a nagyobb méret. Azt hittem én is mikor kezdtem hogy az a lényeg hogy minél nagyobb legyen. Vettem egy Sovol SV06 plust. Fél éve be sem kapcsoltam, de eladni sem tudom pedig alig volt használva. (ha esetleg valakinek kellene keressen😊) Vettem egy Bambu P1S-t, és nincs olyan nap azóta hogy ne nyomtatnék valamit. Mindenre is elég nekem, és nem volt olyan hogy szükség lett volna akár 1x hogy nagyobb méretű kellene. 😊
-
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
Kroni1 #47861 üzenetére
Azzal, hogy 300x300x400-as méretet adsz meg nagyon lekorlátozod a lehetőségeidet és bizony a minőség rovására is megy ár/érték arányban a vásárlás. Biztos, hogy ragaszkodsz ehhez a mérethez? A mostani szeletelőkben nagyon jó eszközök vannak arra, hogy a nyomtatási területednél nagyobb tárgyat több darabból rakj össze. Ha ez játszik akkor már azt kellene meghatározd, hogy mennyit szánsz rá.
Ha kell a viszonylag nagy méret akkor ott van az SV08 a 350*350*345mm-es méreteivel. Kisebb mint a CR10V2 viszont a felépítéséből fakadóan sokkal stabilabb. A CR10V2 egy mozgótálcás nyomtatás. Elég macerás vele ekkora nagy tárgyakat nyomtatni.
Mit szeretnél nyomtatni? Van pontos elképzelés? Előbb ezt kellene meghatározni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest