Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssid3956
tag
Sziasztok megint
Holnap lesz egy hete, hogy megérkezett a TT. 3 délutánon keresztül állítottam össze az 1000 apró alkatrészt. A gép érkezése előtt elkészítettem az asztalkát, (A fórumtagok segítettek a gép méreteinek megadásában --
köszönet nekik ) ami alatt található az elektronika és a filament is. Az asztallap bontott bútorlapból készült, hosszában toldva lett, ezért kelett rá egy borítás (farostlemez) az élekre maradék parafát ragasztottam + lakk. Egyedül a lábakat kellett megvenni hozzá (25cm). A fő szempont az olcsóság (és az esztétika ) volt. Szerintem megérte. Így egészen letisztult a gép maga. Minden nap fejlesztgetek rajta valamit.
Pl Ikeás csiptetős led lámpa, bontott ablaküvegből nyomtatási felület, stb.Épp most ezt nyomtatom PETG-vel (15. próbálkozásra hajlandó volt megtapadni az üvegen + vizes stiftes ragasztó keverékén 235 + 85 fokon). Ezzel az asztalhoz tudom csavarozni a gép azon részeit, amelyek érintkeznek az asztal felületével.
Most abben kérném a segítségeteket, hogy hogy tudnám megoldani azt, hogy a gép felső (legmagasabb) része ne remegjen-mozogjon nyomtatás közben. Ezt találtam, de sok anyag kell hozzá, és csak 15 cm magas azaz a felső részt nem támasztaná meg. Milyen más megoldás van e helyett?
Most pedig 2 kép a nyomtatóról: (A képen látható ragasztóstiftvolt az egyetlen amelyiken tapad a műanyag)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest