- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
bb.bocs #41649 üzenetére
Üvegre mindent lehet nyomtatni, mondjuk eddig a nejlont még nem próbáltam, de PLA-t, PETG-t, ABS-t és ASA-t igen és működött.
Én PETG alá szoktam kenni egy vékony Nebuló lila ragasztóstiftet, hogy könnyebb legyen leszedni és ne törje ki az üveget, a többi tapad rá és hidegen levehetők.
Amúgy szerintem a legjobb az acéllemez alapú mágneses texturált vagy sima PEI lap, pl. a Voronokhoz is azt használják jellemzően. A P1P-hez azt használom mindenhez és bevált. Régebben is ilyet használtam az ezt megelőző nyomtatómon, szintén jó volt.
Nem tudom, hogy a te nyomtatódhoz van-e megfelelő méret, utána kellene nézni a nyomtató fórumjain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest