- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUresz
tag
válasz
Saccco #14346 üzenetére
Ezen most kacagok!
Emlexem, mikor en a tarantulaval kezdtem, egesz hamar ratalaltam a PETG-re, szerettem is vele nyomtatni.
Amikor ide irtam, akkor sokszor irtad, hogy igen igen majd kiprobalod ... de meg nem erzed a kenyszert, mert midenre jo a PLA.Nalam most hatterbe kerult picit a PETG, olyan projektek jottek be, amihez jobb volt a PLA es voltak olyanok, ahol a "lebomlo" kornyezettudatos alapanyag is szamitott.
eSun viszont bosszant.
Nalam beepitett szekrenyben orias muanyag, fedeles dobozban laknak a gurigak. Van meg bent 1kg-os "ne edd meg nem lesz neked jo" zacsi. A regi tekercsek, amibol azert keveset tekerek be, boven 1,5 evesek, ez a szaritas meg tenyleg nem hulyeseg.
Masik tema: en is a PA + retract + sebesseg -el kuzdok, egyszeruen nem lesz olyan szep. Az asztalom tele van a PA ajanlott keretekkel, marvinokkal, stringing teszt oszlopokkal. Viszont imadom nezni a gepet, ahogy mozog, feher eSun (#&&#$) van epp rajta es a fekete asztalon nezni az iveket, ahogy rajzolja, egybefuggo mozdulatokal ... szep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Játékos Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest