Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
m1sk4r
aktív tag
válasz
Krisinto #49935 üzenetére
Azt később szeretnék venni, mert AM3-as lapot akarok, de egy komplett cserére most nincs keretem. A videókártya sem hosszútávra lesz, általában nyáron van egy kis időm játszani és mostanában jön ki a Mafia II, emiatt szeretnék egy normális kártyát gépbe. Tavaly nyáron volt benne egy 3850-es, de ősszel eladtam, mert feleslegessé vált. Most valami nagyobbat szeretnék, úgy vélem, hogy egy 512 MB-os 3870-et még nem fogna vissza jelentősen. Megerősítést vagy cáfolást várok a nálam kompetensebb emberektől.
-
DrSoul
őstag
válasz
Krisinto #49808 üzenetére
Kis félreértés van. Ez már nem kérdés, nem ismerem a Superbet. Csak ha egy 400W-os FSP-ről beszélünk, miért cseréljem le a 410W-os Chieftec-el? A Chieftec-el meg vagyok elégedve, 12cm-es venti van rajta, nem hangos (bár sok összehasonlítási alapom nincs, csak egy DTK)...
Nem hiszem, hogy a 400W-os FSP annyival szuperebb lenne a jelenlegi Chieftec-emnél, hogy lecseréljem... ez volt, ami nekem fura volt... Ez már 4-5 éve stabilan megy. Az én aggályom a 400W teljesítmény volt... hisz azt írja a gyártó, hogy min. 450W kell a 4850-hez.... De ha elég a 400W, minek váltsak? -
csibor
addikt
válasz
Krisinto #49763 üzenetére
Lehet hogy jobb,de ott nem kapok 2 év garanciát
Szinte nem is játszok,a gyerek meg még elvan a meting 2 vagy mi a franccal,de így minimális befektetéssel 1 kicsit jobb kártyát nem használnák ki
Csak félek a 4830 hangjától.
fagy53 Nekem nem jön be,bár a többi oldal is vacakol.
-
DrSoul
őstag
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
Krisinto #49156 üzenetére
Nagyon minimális különbség van a HD4850 és a HD4770 között. Én tuti HD4770 venném a kettő közül. HD4850 forró fejű és nem annyira megbízható.
23k-ért max próba garis 512-es HD4870-et kap. Az 512MB már erősen visszafogja a HD4870-et.
A tény pedig az, hogy a drivereket nem HD4xxx írják. Így állandóan váltogatni kell, hogy meg legyen a megfelelő verzió. Én többek között ezért is szeretnék váltani nv-re. -
Alister71
nagyúr
válasz
Krisinto #48802 üzenetére
Szinte teljesen ugyanaz mint a 9800GTX, picivel kisebb órajeleken megy, 675 helyett 650, egy kis tuning-al máris GTS250 órajelekre húzható, és akkor ugyan olyan gyors mint a 4850 vagy a GTS250. Viszont olcsóbb. De az tény, hogy nem újak és garisat már nem biztos, hogy kapsz.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Krisinto #48799 üzenetére
De, kevered.
Akkor nekifutok még1x: az 512-es G92-es 8800GTS-ről beszélek, amin tökéletes és csendes ref hűtő van, és nem szarnak be és nem melegednek, és semmi köze a G80-as 8800GTX-hez, sem az Ultrához.tzsolesz: én azt sem küldeném vissza amit most vett. Eleve ki van akadva az S1-el, mindenáron azt akar venni. Akkor minek másik vga? 2D-s órajeleket lehet írni bármelyik vga-be. Most írtam egy passzív hűtős 8600GT-re is és szépen működik: kép
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Krisinto #48788 üzenetére
Gainward Golden Sample 4850 17K-ért?
(#48789) Lord Vader Miért? Ragaszkodó típus. Egyébként meg egyik kártya ebben a játékban, a másik meg a másikban erősebb.
-
d@minator
addikt
válasz
Krisinto #46498 üzenetére
Ahogy nézem a teszteket Crysis Warhead (1980 2xAA DX9) alatt:
4850 - 20fps
4870, 5770 - 26fps
4890 - 30fps
A 4890 és 5770 most 34-35k körül vannak. Akkor a 4870 tűnik a legjobbnak. Ha papíros gari van 28-ért mennek.
RootRulez: 1650-ben használom és úgy nézem a 4870 éri meg inkább. Vagy megér az a 4fps plusz 6 ezret?
Kettőt találtam is 4870-ből. Szerintetek melyik hűtős jobb? Ez vagy ez? -
RootRulez
félisten
-
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
-
Alister71
nagyúr
-
Real_Necro
veterán
válasz
Krisinto #45861 üzenetére
Szerintem ez relatív, nem lesz egy játékos jobb tőle, valamint bizonyos képkockapermásodperc mennyiség fölött nem is látod a különbséget. Én személy szerint nem hiszek abban, hogy akkora eget rengető különbség lenne 80 vagy 200 FPS között. Vagy lehet csak én öregszem, végülis több mint 12 éve játszom FPS-ekkel multiban.
-
satee76
aktív tag
válasz
Krisinto #45854 üzenetére
köszi az ajánlatot, de az előbbiekben leírtak miatt csak garis új cuccot vennék.- Csak otthoni felhasználás, videózás (mégcsak nem is ragaszkodom a HD-hez), illetve a CoD MW és a Cod MW2 onlineban (minden másra ott az xbox360) 80 FPS körül, tehát még a grafikai megjelenítés és részletgazdagság sem lényeges.
A keret úgy 45k -60 k-ig terjedne.
-
kisfer
aktív tag
válasz
Krisinto #45675 üzenetére
Nézegetem én is a hardveraprót naponta hátha akad valami jó olcsón, köszönöm a linkeket.
Tényleg ennyire rosz az tápom, pontos típusa HKC USP5550Full Hd lenne a felbontás, de Nvidia kártya is érdekelne.
Az se baj ha nem megy minden Full Hd-ba, meg lehet még memóriát is venni kellenne.
Én mondjuk 1 GTS 250-et néztem, de hát azért vagyok itt hogy a ti véleményeteket kikérjem. -
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest