Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Bár nem éppen egy "gamer" kategória mégis megkérdezem a nagyokat, milyen vga-t ajánlanátok max. 12.000 Ft-ig? A 12 az már tényleg max, és, ha nincs túl nagy különbség két megadott kártya között, akkor valószínű, hogy az olcsóbb lesz a nekem való...
Ahogy nézegettem, szóba jöhetnek:
Nvidia 8400 GS, 8600 GT, GT210 esetleg valami noname 9400
Ati HD4350, 4550, 5450Várom a véleményeket...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a gyors reagálást, akkor eszerint nézelődök tovább!
Egyébként a sorrend mi?
1. 4670;
2. 4650.
3. 3850.
...?[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
A 3870 hol áll a 3850 4650 és 4670.hez képest?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz 1hijjanhusz #45837 üzenetére
hmmm.. Köszi!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem rég írtam ide egy olyan kérdéssel, hogy milyen VGA-t vegyek 12k ig. Akkor 3850, 4650, 4670 et ajánlottatok. Most kaptam egy jó ajánlatot egy 8800 GTS-re. Szerintetek? Hol van a rangsorban?
-
pocokxx
Közösségépítő
új kérdés...
2600 XT 2800 XT...? merre jár?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
A 4670ek 14 körül mennek a 8800 GTSt meg megkapnám 10ért. Így is 4670 et vennétek? (Nekem számít a pénz...
-
pocokxx
Közösségépítő
És mi a helyzet a 2900 XT-vel?
-
pocokxx
Közösségépítő
a 2900 xt 11000 ft , 1gb, ddr3 ram.
-
pocokxx
Közösségépítő
Újabb kavar jött a képbe... Legalábbis számomra. Máshol érdeklődve azt mondták, hogy a 4670 nagyon melegszik a gyári hűtésével... Ha viszont másikat rakok rá, akkor ugyanoda kerülök fogyasztásba, mint a 8800 GTS-sel. Vagy nem?
A másik, amit tanácsként kaptam, hogy a 4850 magasan veri mindet, és annyival nem drágább (igaz melegszik a gyári hűtéssel...)
Mit tegyek...?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz MZsoltee #45996 üzenetére
A konfig:
Alaplap: Asus M2N-X plus
Proci: AMD 4050 dual Core
Ram: 1GB DDR2 800 Hz
VGA: 6200 TC /ebből látszik, hogy nem cserélgetem sűrűn a kártyát.../Nem szeretnék túl sokat rákölteni, de azt is szeretném, ha tartósan maradhatna ez a kártya, és nem járnék vele rosszul... 12k lenne az ideális, de ha sokkal jobbat kapok, nem sokkal többért, akkor elgondolkozom rajta, de 15 fölé már semmiképp sem szeretnék menni...
-
pocokxx
Közösségépítő
Köszönöm a segítséget.
Mondjuk bíztam abban, hogy az "ekkora hülyeséget" megjegyzésektől megkíméltek, mert észrevehető a hozzászólásaimon a tanácstalanság és a hozzá nem értés is.Akkor valószínű, hogy 4670et fogok venni.
Még egyszer köszönöm."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
A plusz 80W fogyasztást magamtól találtam ki... Ő csak azt mondta, hogy melegszik a kártya. Egyébként Sapphire? Asus? vagy Gygabit, vagy MSI esetleg Powercolor vagy Palit? Mondjuk, ha a termék ugyanaz, akkor melyik a legerősebb gyártó?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hogy lehet megnézni a GPU hőmérsékletét, ha az everest nem írja ki?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz 1hijjanhusz #46147 üzenetére
Köszi, a GPU-z kiírta, de azt nem értem, hogy az everest miért nem... Eddig ott is meg tudtam nézni, de ki lett cserélve a kártya, és azóta csak a típusát látja.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Az Ati kártyákat, hogy lehet rábírni a Physx-re, pontosabban, hogy lehet "megértetni" a játékkal, hogy a Physx-es dolgokat a proci fogja elvégezni? Felraktam az Nvidia oldaláról letöltött Physx-et, mellyel a játék ugyan elindult, de a videók után ki is lépett.
A játék a "Trine",
a konfig Asus M2NX, AMD 4050eX2, 1Gb RAM, Asus EAH4670.
OS: win7 Ultimate.Talán ez a gond? : Nvidia bekeményít...
ötlet...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik