- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok szakik!
Lassan kezdem érezni hogy az 4 éves HD5870-em már nem mai csirke lassan eljön a váltás ideje.
Konfigom az adatlapomon, felbontás 1920x1200,
árkeret 55- 60k. Új kártyát szeretnék. De ha azt mondjátok 70k-ért ez a tuttitutti akkor az sem gáz.
A 22. Vidikaris teszt alapján az R9 280-ra gondoltam, leginkább igazából UT engine-re ( anniversary) lesz használva.
Hosszútávra venném 4-5év. Nem cserélgetek gyakran. Értem hogy akkor vegyem meg a legjobbat de azért jó ár érték arányú karikat is lehet találni, az 5870-et 50k volt és simán el voltam vele 4 évig...
Fontos hogy idle atomhalk legyen akár passzív ilyenkor.
Vagy 100rpm-en menjen a venti. A terhelt állapot mindegy akkor úgyis füles van rajtam...
Sokan mondják lehet érdemes megvárni az új amd szeriát meg azt is hogy nvidia karit kell venni mert az új gamékkal jobban mennek a driver miatt mint az amd.
egyszóval várom mit ajánlanátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged