Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Grafirka #74768 üzenetére
Köszönöm a választ
Alapjáraton (ha nincs terhelés alatt) mennyire hangos? Ha jól szellőző házba teszem és tápot is kapna alá rendesen, akkor érdemes-e megpróbálni, vagy nézzek inkább valami mást?
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
-
jacekLFS
tag
válasz Grafirka #74846 üzenetére
Hát igazából, csak játékra lenne, fogyasztás annyira nem zavar mert a tápom elbírja csak nem tudom hosszú távon mennyire egészséges neki a nagyobb terhelés. Antec Tp550c 550w os tápról beszélünk i7 2600k társaságában egy z77extreme 4 lapban
Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá)
-
jacekLFS
tag
válasz Grafirka #74862 üzenetére
Hát szerintem 3 évig nem marad nálam ez a kártya, azért 1 2 évente cserélni szoktam. Nem vagyok OC párti, ha gyárilag az azzal nincs bajom, de én külön nem nagyon szoktam piszkálni az orajeleket. Szerintem marad egyenlőre a 390.
Ha már kaptál egy privát üzenetet, illik rá válaszolni, pénzbe az még nem kerül!(inteligencia viszont szükséges hozzá)
-
MRY001
csendes tag
-
hoffman_
nagyúr
válasz Grafirka #75411 üzenetére
köszi a tippet neked is, elfelejtettem, csak szerkesztéssel került bele az ár. a 950-960 nekem overkill, de az evga-nál kötöttem ki, 750Ti lesz
mennyire számít a 750Ti szintjén, hogy 1 vagy 2gb vram van a kártyán? itt már szűk keresztmetszet?
szerk.:
Grave444, MZsoltee
köszi, úgy lesz!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Grafirka #75416 üzenetére
meglesz.
ellenben most nézegetem a teszteket, és ez az evga kártya baromi jó, de azt mondják, hogy nagyon hangos. az meg nagyon nem pálya, hangos kártya nem jöhet. erről valakinek tapasztalat? a mostani 7790 szinte hangtalan, csak ilyen kártya mehet a helyére.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
nagyúr
válasz Grafirka #75740 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A mostani VGA-m csak munkára lett vásárolva, ezen a PC-n soha nem futtattam játékot. Csak kezdem megunni a konzol minőségét, ezért ha csak egy VGA-t kell vennem ehhez, a nem multiplayer játékokat inkább PC-n tolnám szebb grafikával (ettől függetlenül a konzol maradna a fő platform). Tehát azt mondod, h nincs sok értelme az általad említett kártyáknál erősebbet vennem, mert a gépem többi összetevője miatt úgysem tudnék magasabb beállításokat elérni? Most lehet, h hülyeséget kérdezek, de a konzolos grafika nem a PC high beállításoknak felel meg általában? Tudom a felbontás is kevesebb néha konzolon (900p/720p), illetve a 60fps is csak ritkán jön össze, de mégis mekkora minőségbeli különbségre számíthatnék? Ezen a héten tesztelem az xboxra kiadott alphát (amiről ugye elvileg nem beszélhetek), és ez adta a végső lökést, h én ennek a játéknak a végleges verzióját már PC-n szeretném kijátszani.
[ Szerkesztve ]
-
zakacs
csendes tag
válasz Grafirka #75774 üzenetére
bármilyen vga belefér, mert nincs benne a hdd keret, és van elöl is hátul is venti rajta.
http://www.asus.com/Graphics-Cards/TURBO-GTX960-OC-4GD5/
Erről a kártyáról nincs tapasztalatotok?
rövid nyákos, és nincs rajta valami sok vas, de legalább kifele fúj.
De senki nem ír róla, csak egy tesztet találtam ott meg azt írták hogy olcsó anyagokból van és nagyon magas hőmérsékleteket produkál.
Azért nehéz döntés ,mert egy giga 560-as oc-s kártya már tönkrement benne, nem tudom hogy a ház hibája volt-e mert csak rosszat olvastam arról a 1ghzre húzott oc videókártyáról, de nem akarok megint így járni -
-
Magnum PI
tag
válasz Grafirka #75920 üzenetére
Szemezgettem az R9-es szériával de ugye ott van szemben vele a GTX 950-970 stb az Nvidia részéről nehéz eldönteni melyik lenne a jobb. Eddig mindig AMD párti voltam mondjuk, de azt választom amelyik többet nyújt.
Olvasgattam itt teszteket és minél többet olvasok, annál inkább nem tudom mi lenne a jó Igazából olyan 70 ezer köröl lenne rá a keret. Egy i5-ös proci mellé menne, 4 éves már a gépem szóval nem mostani darab. Egy Ati HD 5970-est váltana.
-
-
MikiASD
tag
válasz Grafirka #76285 üzenetére
Sziasztok, Öcsémnek raktam össze egy gépet World of warcraft és League of legends játékokra.
Mia gépben van 4gb ram
g1840
Msi h81-p33
seasonic 430-as tápegység
Haverom tudna nekem hozni bele egy hd 3870-es videókártyát, szerintetek ez a videókártya elég lenne ezekhez a játékokhoz full hd-ban? -
veterán
válasz Grafirka #76291 üzenetére
Komolyan egy VGA ventilátora ha ilyen hangot ad, az nem garanciális hiba?
Szerintem amúgy rálóg a hűtőlamellákra, annak van ilyen hangja, (vagy valami vezeték lóg bele, ahogy írtátok is). De hát ez lényegtelen, kapásból vinném vissza, ha nekiáll buherálni, az utána már ok arra, h gariban ne foglalkozzanak vele.
Lehet, h ezért volt félretéve a boltban is, mivel nem tudták eladni, mert kelepel.
Ha meg ki is volt bontva, mint bemutató darab egy polcon lehetett nézegetni, tapogatni, szagolgatni, akkor meg simán előfordul, h valamelyik nézelődő addig nyomogatta, amíg vagy beljebb nyomta a ventilátort, vagy leejtették, és ekkor mozdult el.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Chrystall
senior tag
válasz Grafirka #76331 üzenetére
Hát most lehet ki leszek átkozva, de nekem igazából egy eGPU konstrukcióba kellene a kártya, és ha lehet Nvidia optimus-os, mert akkor nem kellene külső monitor, bár ha más márka lenne végül, az se nagy baj, megoldható lenne a plusz LCD a laptop mellé.
Szóval Intel GL40 Chipseten lenne Intel X9000 CPU vagy Intel PM45 Chipseten Q9000 CPU, és ehhez kellene az eGPU, amit ExpressCardon keresztül gondoltam a géphez kötni.
A lényeg, hogy Radeon HD 7450M teljeseítményénél nagyobbat kellene ebből a konfigból kihozni, ha ilyen összeállítással ezt nem lehet, akkor sztornó az egész. De arra még kiváncsi volnék, hogy videó vágásra ez az említett Radeon milyen lenne, mert volna most ilyennel szerelt laptop, és nekem is elérhető az ára.
Egyébként a videók 1920x1080 25fps 24mbps-esek, tehát ezzel kellene elbírnia a kártyának Sony Vegas Preview-ban, valamint 1280x720 50fps 24mbps-sel. De ha épp el tudná vinni a FullHD 50 fps-t, az sem lenne baj. A sima videó lejátszás szerkesztésen kívül nem téma, egyedül ez a szerkesztési funkció lenne nekem érdekes. És amint említettem amatőr szerkesztő vagyok, tehát nem baj, ha épp nem bika a cucc, csak azért legyen a videószerkesztési átlag szintben a teljesítmény. Évente csak 2-3x volna ilyen munkám.
-
Devas
őstag
válasz Grafirka #76373 üzenetére
Koszi! Tobbet vartam ettol a dupla ventis megoldastol.
Amugy nekem is i3-4170 + gtx 950 kombom van, es az esetek tobbsegeben kiszolgalja a proci. Talan eddig egyedul a GTA V-nel ereztem kevesnek a procit, de lehet hogy csak maskepp kellett volna allitgatni a dolgokat a settingsben.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
törölt tag
válasz Grafirka #77081 üzenetére
Nem tartom soknak, csak kimaradt néhány mondat.
Szóval nem tudom van-e vékonyabb kártya, hogy jobban elférjen minden, bár a guglis cikkekből az derül ki, hogy mindegy, hogy PCIe 3.0 vagy 2.0 slotban van a kártya.
Passzív hűtésűt sem akarok, mert ott félnék a melegedéstől.
De ezek szerint költenem kellene rá, hogy legyen haszna is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest