Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz raziel01 #81518 üzenetére
Az a giga sajnos nem az. Itt kapni asust.
Tápcsatlakozós msi gaming.
Tápcsatlakozós Asus strix.
Tápcsatlakozós gigabyte xtreme.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Vigneau
félisten
válasz raziel01 #176316 üzenetére
MSI-től a Mech-et inkább mellőzd, ha teheted. Ha meg tudsz csípni ilyen árban egy ASUS ROG Strix RX 6650 XT-t, az már remek vétel lenne.
Persze a zöld vonal némileg egyszerűbb, már ha a finomhangolást illeti. Ha ebből a kettőből kell választani, akkor inkább az Inno3D-t mondanám. A Gigabyte nagyon mellélőtt a ventilátorokkal, mikor spórolt a költségeken.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
parandroid
félisten
válasz raziel01 #176321 üzenetére
Az a 115 szerintem a bevezető ár (ha jól rémlik, rögtön a piacra dobás után letolták az ajánlott végfelhasználói árat is 299-ről 269-re). Németeknél már mennek rá az akciók is:
8GB PowerColor Radeon RX 7600 Hellhound Aktiv PCIe 4.0 x16 (x8) (Retail) - 219 EUR
8GB PowerColor Radeon RX 7600 Fighter Aktiv PCIe 4.0 x16 (x8) (Retail) - 229 EUR
8GB XFX Radeon RX 7600 Speedster SWFT210 Gaming Aktiv PCIe 4.0 x16 (x8) (Retail) - 239 EURÉs mindhez jár a Starfield is, igaz, a 7600-hoz csak a standard edition. Szóval érdemes lehet körülnézni, vagy kicsit várni, hátha lesz az olcsóbban Mo-n is.
Egyetlen hátránya a 6700-hoz képest a kevesebb RAM, de abból ennyi pénzért senki nem ad többet 8GB-nál.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
xtremist
senior tag
válasz raziel01 #176321 üzenetére
A családi gépekben volt mostanság 6600xt, 6650xt, 7600, most nyúzza a gyerek 6700-at, és az a tapasztalatom hogy a 6700 sokkal nagyobb tudású mint a többi, az xfx-nek a hűtése is kifejezetten túlméretezett. Alulbecsült és alultesztelt kártya ez a 6700 10Gb, a neves oldalak rangsoraiban sokkal lejjebb van mint kéne, nyilván a hiányos adatok miatt. A pár összehasonlító tesztben amit találni, és a saját próbák alapján FPS-ben a 7600 és 6650xt fölött van, TDP-ben viszont nem, max 10w eltérés van, és a kapható modellek hűtése komolyabb, mert az xt modellek hűtését teszik rájuk egy az egyben.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz raziel01 #176329 üzenetére
Ezek szerint még jó áron sikerült megvenned? Mert közben ugrott egy bő 10-est az ára. Használd egészséggel. Aztán ha nem válna be, akkor visszaküldöd.
A finomhangolásra meg ott a topikja/i. Az elsőt nem igazán látogatják.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
traktorgumi
aktív tag
válasz raziel01 #176938 üzenetére
Van értelme a 4k játéknak? Még nem láttam élőben csak youtube videokat... egy 4 vs 2k bontás között lehet látni a különbséget? Van akkora ugrás mint egy hd és 2k között?
Ahogy nézem a teszteket a 7800xt is 60fps elég jól elviszi és mivel nekem a monitorom 4k nem tud többet nekem elég lehet lehet ez a kártya? most hogy bejött az fsr 3 gondolom még jobban mennek majd a játékok.
3-4 évente cserlék igy szeretném azt venni ami kompromisszum mentes
Ritkán van időm gyerek és munka mellet játszani de feleslegesen nem vennék 7900 xt plusz 100 ezer forinttal többért.
nem igazán tudom hova pozícionálni a 7900xt.... -
SkyTrancer
senior tag
válasz raziel01 #177367 üzenetére
ez mindig olyan kérdés, hogy "megéri e" Ahogy megyünk feljebb egyre nagyobb az az összeg amiért néhány plusz százalékot fizetni kell
4-es széria Frame generation miatt egyre jobban el fog húzni az előző gen-től
meg amíg ki nem jön az 5-ös addig szintén egyre jobban fognak futni az újabbakon a game-k -
peetmaster
senior tag
válasz raziel01 #177373 üzenetére
Köszi a gyors választ! Nvidia párti vagyok inkább, úgyhogy maradnék a zöld vonalon.
Néztem jó pár tesztet, de 4k-ban nagy difi nincsen a 4070 és 3080 között. Nyilván a fogyasztás, hőfok, ami szignifikánsabb. A “problémám” az, hogy beruházok 230-240k-t egy 4070-re és fél évig még 1080P-zek. Felvetődik, hogy nem éri-e meg esetleg várni a vga-val tavaszig és akkor monitorral együtt veszek? Moccanhat lejjebb a 4000-es széria?ui.: perpill nincs most nagyon olyan game, amiért megvadulnék…ha jól belegondolok.
[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz raziel01 #177505 üzenetére
Mostani árakat nézegetve igaz, nem tudom miért láttam 280ezertől hasonló sapphire kártyát, mikor néztem előbb.
[link] Erre gondoltál te is, igaz?
Mondjuk csak egy kicsivel fogyaszt kevesebbet, és ugyan annyi fps-t hoz, mint a 6900xt, de újabb. Szóval igaz, jobban megéri bolti garival inkább +25-30ezerért cserébe.
Bár már ez a kártya is borzasztó erős lesz neki a mostani procijához mérten.[ Szerkesztve ]
-
Aby_2014
aktív tag
válasz raziel01 #177567 üzenetére
Ha csak a büdzsét nézem még épp beleférne a 7900XT, de egyszerűen nem érzem úgy, hogy a 7800XT-hez képesti teljesítménykülönbség megéri a +130e Ft-ot, a reális vhol a +60e lenne.
Várok kicsit, hátha mérséklődnek az árak, legkésőbb nov. végén meglépem a vásárlást.
Köszönöm a véleményeket.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Sixkiller6
őstag
válasz raziel01 #177638 üzenetére
a 200k fölötti vga nekem elvi okokból kiesik. egyszerűen nem.
másrészt keveset játszom, akkor sem far cry 13-mal, meglátjuk. 2-3 év múlva úgyis építek újat, nulláról. most meg el akartam pukkantani a bónuszom egy részét.
mindenkinek köszönöm a segítséget.- no es importante -
-
KAMELOT
titán
válasz raziel01 #177687 üzenetére
Csak példaként írtam neki, hogy olyasmit nézzen. Természetesen olyantól kell vásárolni akinek sok + értékelése van. Akkor inkább már ilyet!
Ahogy írod, ilyen esetben személyes átvétel és teszt!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Czimby
addikt
válasz raziel01 #177837 üzenetére
6750 Xt-t írtam, de nem nagy a difi a kettő közt igazad van.
Techpowerup alapján 21% -al erősebb a 6650Xt-től a 6750Xt, a 6800 pedig 42%.
Ezek alapján tényleg a 6800 éri meg jobban.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest