Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77983) MrDerekas válasza Because (#77981) üzenetére


MrDerekas
addikt

Érdemes a Pascalra várni és abba fektetni? (Lehet) Elavul 3 év vagy kevesebb alatt és akkor érdemesebb az utána következőbe fektetetni. Kb annyira érdemes, mint rendszerváltás előtt Wartburgba beruházni, mikor már volt esély Golf 1-re is. Nagyon egyszerű a dolog. Ha kell "A" kártya, akkor érdemes. Ha csak újdonság miatt kell, akkor meg érdemes várni a pascal-ra. Gondolom csak szónoki kérdés volt ;) Mivel nincs rá sem cáfolhatatlan igen, sem kétséget kizáró nem... (Gonoszkodva jegyzem meg, hogy grafikont tán még én is tudok rajzolgatni. Majd élesben kiderül mire képes az újabb architektúra.

#77982 .LnB A nitro-ra nem jellemző ez a felső érték, DE ez nagyon sok dologtól függ. Egy szekrénybe, asztalba bepakolva a gép, képes felfűteni magát, mint rossz szellőzéskor is, és akkor csak kavargatja az egyre forróbb levegőt. Persze, hogy nem képes olyankor normális hőmérsékleten tartani a vga-t. Mondjuk a 80 fok még nem gáz annyira, bár közel a felső határ és lehet nem bír 5 évet a kari, csak 3,5-t ;) Tehát a Sapphire Nitro híresen jó hűtéssel rendelkezik, eléggé csendes és normálisan hűti a vram-ot is. Ha ezt tervezed venni, nem fogsz csalódni.

[ Szerkesztve ]

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.