Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125722) darabont007


darabont007
újonc

Hello! Előre is bocsi a hosszú hsz miatt (és a félig-meddig OFF-ért), de segítségre lenne szükségem.
Nekem a CIV 5 BNW volt a kedvenc játékom. A hármas szinttől a legnehezebbig (deity) küzdöttem fel magam, és mind a 43 civilizációval nyerni tudtam. Még az öreg Enrico Dandoloval is, aki nem tud telepest csinálni. :D Ezek után úgy érzem, a CIV 5 már nem tud több újdonsággal meglepni. A Civ 6 Gathering Storm-ba ráadásul benne vagyunk mi magyarok is, Matthias Corvinussal. :D Mondom tök jó, megvettem a játékot, de sajna nem indul a pc-n, mert nem elég jó a videó kártya. Nézegetem a követelményeket és hogy mit kéne venni, de nagyon nem értek a számítógépes alkatrészekhez és a kütyükhöz. Lehet ez a korral jár már együtt.. :)

Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU G620 @ 2.60GHz
RAM: 4 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 210

A kérdéseim: mit kéne venni ahhoz, hogy fusson a játék? Hogyan jönnék ki viszonylag olcsón, ha konkrétan ezt a gépet akarnám olyanná tenni, hogy menjen rajta a játék, akadás nélkül? Nem vagyok valami nagy gamer, csak civezni szoktam, amire használom a gépet, arra tökéletesen elég ez a gép. Talán érthető okokból nem szeretnék 1 játék miatt 40-60 ezret rákölteni, csak azt megvenni, ami abszolút szükséges. Alkatrészt beszámítanak ilyen esetben? Gondolok arra, h veszek egy videó kártyát egy szaküzletben, ott bele is szerelik, a régit meg náluk hagyom..? :)

Aj de jó lenne már végre játszani ezzel a csodával és nem Marbozirt meg One More Game-t nézni a youtubeon... :D Nagyon szépen köszi előre is a segítő jellegű válaszokat! :) GG!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.