- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OMRON M7 Intelli IT AFib felkaros okos-vérnyomásmérő pitvarfibrilláció (Intellisense AFib) üzemmóddal vélemény? Megéri a 40 ezer forintot? Szüleimnek lenne.
-
zaskar
senior tag
Üdv! Nekem is van egy 20 éves Omron MX, működik is, de a hitelességére már nem vennék mérget. Az M2 minden szempontból megfelelő, de egy szűk rétegnek nem ajánlanám. Akinek alacsony a nyugalmi pulzusa (mondjuk kb.35-45 között mozog), annál hibára fut a mérés, ha éppen 40 alatt van a pulzusa. Ez előfordul olyanoknál, akik hosszú ideig versenyszerűen űztek olyan sportokat, mint pl. futás, kerékpár, úszás. Mivel a vérnyomásmérők specifikációjában általában szerepel, hogy 40-180 között tudnak pulzust mérni, nem is lenne ezzel semmi baj. A baj ott van, hogy az M2 előző generációja még képes volt a mérésre 40 alatti pulzus esetén is, tehát az új modell ilyen szempontból egy visszalépés számomra (én érintett vagyok). Ezért vettem egy Microlife-ot, ami szintén klinikailag validált eszköz, és fele annyiba került, mnt az M2. A pulzust ugyan ez sem tudja kijelezni 40 alatt, de a vérnyomást legalább megméri, nem dob hibát.
De ismétlem, az emberek 99%-ának nincs ilyen gondja, tehát nyugodtan megvehetik az M2-t. -
GEPESZ66
veterán
Van egy 20 éves OMRON vérnyomásmérőm.
Gondolom, hogy ez már ne lehet elég pontos?
Az OMRON M2 Intellisense-t néztem ki.
Használtok ilyet? -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen vérnyomásmérőt érdemes most venni?
Kinek milyennel van jó vagy rossz tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
johan.de
újonc
Én is ajánlom az Omron termékeket. Személy szerint én magam is birtoklom ezt a készüléket - igazi élmény. Ez egy nagyon jó termék, kiváló minőségű. Az ára magas, de szerintem megéri megvenni.
-
attamb
tag
válasz
bringasisti #15 üzenetére
Nincs. karórában meg aztán méginkább nincs. de. mert mindig van egy de: nekem nen kéne pontos karórás. elég ha önmagához pontos. majd lehitelesítem az általa mutatott értéket egy omronhoz. aztán akkor jó az is. kár, hogy erről itt nem esik szó. pedig boztosan ezren és ezren vettek már ilyet. tárgyalás közben fel szokott menni a vérnyomásom. mi lenne, ha olyankor kitennék egy felkaros omront és méregetnék. nem. kell az a karóra. mondom mégegyszer, nem érdekel a pontossága. elég, hogy lássam, nincs e veszélyesen magas vérnyomásom. ott és akkor, amikor nekem kell. és titokban. tudtok segíteni, vagy továbbra is csak nagyképűsködtök?
-
bringasisti
őstag
Nincs pontos vérnyomás mérő. Egyedül az Omron ad meg hitelesítési értéket. +- három egység ami ha két készüléket nézel és ellentétessen a türésen belüli diferencia az 6 érték. A Kuligunda utcában+- 5 értékre hitelesítik. Az már 10 egység, és akkor még jön, hogy a mandzsetta hogy van felrakva.
-
vittgen
senior tag
Hahó!
Én GMed 201 mérőt használok!
Nagyon jó és pontos ketyere!
Itt a kórházban is többnyire ilyeneket használunk! -
MadGame
senior tag
MovoMed (pontosabban BP-M2) vérnyomás mérőről hallott valaki vagy próbálta már?
Omron még mindig nyerő? -
Puha, könnyen felhelyezhető mandzsetta (13,5-21,5 cm)
Csuklós vérnyomásmérő. Ha 20 cm-es a csuklóm akkor ezt tudom használni vagy csak szenvedés lesz?
-
esperanza
újonc
Szia én Az esperanza vérnyomásmérőket maximálisan tudom ajánlani, 2 év garanciával, csuklós és felkaros kivitelben is kaphatóak, nagyon pontosak és szuper áron kaphatók.
[Esperanza vérnyomásmérők] -
ujtordai
tag
Üdv,
Szerintetek melyik vérnyomásmérőt érdemesebb megvenni?
Omron M6 vagy Tensoval Duo Control
Néztem még a Microlife BP A200 AFIB ot is néztem de azt sajnos nem lehet elszámolni EP.-ra
Omron vagy Tensoval?
Előre is köszi
-
emitter
őstag
az ilyen kérdéseket itt ajánlom feltenni, úgy tűnik, elég készségesen és hozzértően válaszolgat az illető orvos-műszerész: [link]
-
hamyka
senior tag
megfogtok ezért a kérdésért kövezni de meg kérdezem:
Próbálta már valaki a :
Microlife BP A200AFIB vérnyomás mérőt? úgy hallottam egész jó márka és többet is tud
jó oké nyomtatot nem lehet hozzá kapni
de kinek kell manapság nyomtato?
-
hamyka
senior tag
Ismeri valaki itt a Boso Márkát?? Jobb lenne mint az Omron??
igaz csak 3 évet válalnak rá...
Úgy olvastam a Boso az Német, akkor Német mínőségü lenne?? Van itt valakinek Bosoja??
Na elég brutális ára van.... ( ami megtetszett az vagy 50 ezer ft)
Illetve halottam olyat hogy az Omronnak nem volt alkatrésze régebi géphez, akkor minek válalbe 10 évet a gépre ha nem tud alkatrészt cserélni?? Nem értem...
A pontosságot és a megbizhatoságot nagyon meg kell fizetni
-
hamyka
senior tag
Sziasztok és szép jó estét mindenkinek
Milyen vérnyomás méröt érdemes venni??
Az Omront hallottam én is hogy milyen jó
az lenne a kérdésem hogy itt a prohardveren nincs véletlenül valaki aki elválalja a kalibráciot??
Na még nincs meg a készülék csak érdekelne hogy van-e itt valaki aki elválalja illetve hogy mennyibe kerül, ha jól olvastam a neten fizetni kell érte, ha fizetni kell érte kérdem én hogy miért kell érte fizetni mikor garanciás?? ezt nem értem...
Lehetöleg vidékit ajánjatok csongrádmegyeit, és aki Szentesi vagy környéki
Elöre is köszyke
Ui:Írjjon nekem egy privit aki elválalja
-
csizzah
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában megint ugrál felfele a vérnyomásom, és jó lenne itthon is rendszeresen mérni. Ugyan van két készülékem de mindegyik mást mér, gondoltam jó lenne valami pontos megbízható készülék, tudom hogy a higanyos a legpontosabb, de az a lényeg hogy magamnak tudjam mérni, valami motoros kellene.
Szóval ha valakinek van ötlete márkára, esetleg típusra is azt megköszönném.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest