Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cserteg@

újonc

Sziasztok!
    TV-t keresek kb. 150 ezerért, 50" körüli méretben. Amire használnánk: sima tv-zés, filmezés (netflix, hdd, dlna) és valószínűleg egy PS5-öt is beújitunk majd. IPS vs VA: inkább a nagyobb látószöget választanánk.
    Én az LG "sima" 4K-s modelljeit néztem ebben az árban (UM7450PLA, UM7600PLB ), mivel a webos-t mondják a legjobb oprendszernek (még ha ez erős és szubjektív kijelentés is :D). Viszont az elmúlt hetek posztjait végigolvasva elbizonytalanodtam ezzel a preferenciával kapcsolatban, ezért kérdezném, hogy a fenti paraméterekkel milyen bevált modellek vannak?

Illetve a járvány miatt (bocs, hogy itt is ez jön elő...), lehet, hogy csúszik a költözésünk és ezzel együtt a TV vásárlás is (1-2 hónapot). Ezt az iparágat nem annyira követem, mikor szoktak az új modellek kijönni és érdemes lehet-e várni rájuk vagy az árcsökkentő hatásukra?

Még egy gondolat, hogy a Telekomnál olyan 10k körüli kedvezményt tudnánk kapni, adott esetben élnénk vele, de nem akarunk csak onnan válogatni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés