Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
Akkoriban (jó rég) szórakoztam OpenWRT-vel (sőt, épp emiatt vettem ezt a routert), de sajna nem volt stabil, úgyhogy pár éve már a gyári firmware van rajta megint. Nincs kedvem már vele szórakozni. Egyébként épp tavaly kondiztam újra, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van baja. Hűtése is van már évek óta.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Még vagy 2010-ben vettem egy 1043ND (értelem szerűen v1) routert, amely mai napig kiválóan működik. Vagyis majdnem kiválóan. Nemrég vettem okos TV-t meg egy Chromecast Ultrát, így összesen 14 eszköz csatlakozik rá, ami úgy tűnik sok neki: véletlenszerűen ledobja a hálózatról az eszközöket,
vagy lefagy teljesen a router.Úgyhogy (fájó szívvel bár), de úgy router után kell nézzek. Kérlek ajánljatok 20k, (max. 25) keretösszegig egyet. Feltétel a gigabtes port, és a kornak megfelelően b/g/n/ac szabványokat támogassa. Inkább TP-Link (mert bevált), amit keresek, de szívesen fogadok más márkából is ajánlatot.
Köszönöm előre is.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39984 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik router a legjobb ár/érték arányú? Illetve egy kicsit offba (csak kíváncsiság): a routerek gyári software-e is Linux alapúak szoktak lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest