- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
Akkoriban (jó rég) szórakoztam OpenWRT-vel (sőt, épp emiatt vettem ezt a routert), de sajna nem volt stabil, úgyhogy pár éve már a gyári firmware van rajta megint. Nincs kedvem már vele szórakozni. Egyébként épp tavaly kondiztam újra, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van baja. Hűtése is van már évek óta.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Még vagy 2010-ben vettem egy 1043ND (értelem szerűen v1) routert, amely mai napig kiválóan működik. Vagyis majdnem kiválóan. Nemrég vettem okos TV-t meg egy Chromecast Ultrát, így összesen 14 eszköz csatlakozik rá, ami úgy tűnik sok neki: véletlenszerűen ledobja a hálózatról az eszközöket,
vagy lefagy teljesen a router.Úgyhogy (fájó szívvel bár), de úgy router után kell nézzek. Kérlek ajánljatok 20k, (max. 25) keretösszegig egyet. Feltétel a gigabtes port, és a kornak megfelelően b/g/n/ac szabványokat támogassa. Inkább TP-Link (mert bevált), amit keresek, de szívesen fogadok más márkából is ajánlatot.
Köszönöm előre is.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Intruder2k5 #39984 üzenetére
Értem, köszönöm szépen!
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik router a legjobb ár/érték arányú? Illetve egy kicsit offba (csak kíváncsiság): a routerek gyári software-e is Linux alapúak szoktak lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest