Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
A csatornák beállítása soksok éve elérhető a routerekben.
Van még olyan, amelyikben nem?copass 99534
nekem bő 1 éve van meg a TP-Link AX55 AX3000, ez kb mindent tud, ami egy lakásba/házba kellhet.
Szeretjük.
1 gigabites bemenete van, 5GHz-en 2,4 gigabites csatornát nyit, 950/950-et szór, 2,4GHz-en max 574-et tud, 350-380 Megabit mérhető, és bármennyi eszköz lehet rajta, nem térdel le. -
Alex91
félisten
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
[link] , ezt pl., bar szoftveresen meg reszelgetik kicsit. AC-s routert mar nem igazan erdemes venni…
-
kpityu2
addikt
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Kicsit visszaolvasol, pont a múlt héten voltam ugyanebben a cipőben. ASUS RT-AX1800U routert vettem, 25 ezerét, van rajta USB amire merevlemezt és mobilnetet is lehet csatlakoztatni (tudja használi terheléskiegyenlítésre és másodlagos biztonsági kapcsolatként is). Van rajta AiMesh, lehet bővíteni a wifi hatótávot extenderrel vagy egy másik AiMesh képes routerrel is.
Jelenleg a régi TP-Link routert tettem Bridge módba, azzal növelem a hatótávot, korrekt módon működik. A merevlemezt el lehet érni DLNA, FTP, Samba, stb. megosztással is. Pár nap tapasztalat után nem volt rossz vétel. Max sebességről nem tudok nyilatkozni mert a netem nem túl combos, a Youtube és videocset működik.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Attól függ mennyiért. 15 ezernél többet ne adj érte.
Ha vannak ax-es eszközeid (wifi 6), akkor inkább ax-es routert vegyél (20 ezertől indulnak).
Nem biztos, hogy azért szakadozik a neted, mert régi a routered. -
Alex91
félisten
válasz
AlexDaywalkr
üzenetére
Mekkora sebessegu a neted?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX