Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a TP-LINK-et köztudottan nem szeretem, nem venném meg, így nem is fogom ajánlani. De még ha ezt a tényt próbálom is ezt elfelejteni egy pillanatra, akkor is azt mondanám, hogy a 2543 még túl új, nem sok tapasztalat van vele! Vagy Te olvastál már e-féléket nagyobb mennyiségben? Ezen kívül van 450-es kliensed? Jó persze, ez még lehet később is! Ezen kívül nem azzal kezdted, hogy ha lehet, akkor ne TP-LINK-et?
A ZyXEL RT3052 Chip-je számomra megint csak nem sok jót jelent, de mások sem ajánlgatták itt eddig, a Netgear WNR3500L-ben lévő BroadCom viszont itt van az ASUS RT-N16-osomban is, és tudom, hogy megbízható!
-
Netgear WNR3500L éppen 20000HUF!
300Mbps WiFi-vel, gigabites portokkal, USB-vel, és moddolható is.
-
-
Brogyi
őstag
Korabban kinalgattam egy D-link DIR-4100-at. Az vezetekes GAMING router. Annak az a fo feleadta , hogy minden forgalmat visszaszoritson csak a beallitott gamed hasitson. Kepes meg a torrentet is lenyomni. Ehhez azert nemi gyakorlat kell a beallitashoz.
A DIR-4100-ban nincs wifi.Azert van meg a router, mert a kollega lealkudott 2000Ft-ot, es ezert en -10C-ban varjak ra valahol. Bocsi.Nem.
Gigabites LAN, troughput:93Mbps. Ujra leirom ez jatekra valo, nem torrentra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX