Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a "write-only" módban írogatott személyeskedéseid kb. a lőtéri kutyának nem fognak hiányozni ...
Hát nem sokan lehettek.....
Nekem még eddig mindig hitelesnek bizonyult, ami segítséget kaptam tőle, és biztosan nem én vagyok az egyetlen..... -
Magnat
veterán
"Namost, írd már le légyszíves, hogy milyen módon tudna a kérdező a fentebbieknél nagyobb sebességeket elérni a hwnat ki-bekapcsolgatásával mondjuk egy olyan routernél ami be sincs kötve a hálózatba (!!)." - dehát leírta, azt gyanítja, h a Dell noti korlátja amivel router nélkül történt a mérés.
Szerk.: megelőztek. -
viktorhu
veterán
Viszont digiről volt szó, ott pedig, ha a saját router natol, akkor a digis valószínűleg bridge módban van. Ha pedig bridge módban van, akkor a közvetlenül rá csatlakozó laptopnak kell a pppoe kapcsolatot létrehoznia a router helyett, ami gigabites kapcsolatnál már megterhelő lehet (ha jól látom, nem derült ki, hogy milyen hardver van a "2020-as Dell laptop"-ban).
Ettől még lehet simán a diginél is a hiba, csak tény, hogy tiszta mérés még nem történt, megér egy hwnat-os routeres mérést a történet, hogy kizárjuk azt, hogy a saját eszközök korlátozták be a sávszélességet.
(Szerk: aztán jöhet még a mérési módszer kérdése is
Én még mindig a parancssoros mérés pártján állok, az az egyetlen, ami nekem eddig minden eszközön megbízhatóan működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még mindig a parancssoros mérés pártján állok, az az egyetlen, ami nekem eddig minden eszközön megbízhatóan működött.)
Gubek-Einste
Dr.NX