Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MongolZ

addikt

válasz Gubek-Einste #84197 üzenetére

Egy kis visszajelzés az AX20-al kapcsolatban:
    Alapvetően meg vagyok vele elégedve, nagyon jól kezeli a sok eszközömet, a sebességre sem lehet különösebben panasz. Egy valami bánt csak igazán hogy a jele valamivel gyengébb, mint az AC1750-nek, amit kiváltott, így pont az egyik helyen, ahol a laptopot szoktuk használni alig van jel. (Csak 2.4GHz-et használom)
    Ami még érdekesség, hogy az eddig bridge-ként funkcionáló AC1750-ek nem kapnak IP címet. Eleinte a telefonok sem kaptak, de 10-20 perc várakozás után minden elkezdett rendesen működni, kivéve a bridge-ek (megtalálják a routert, de a router nem látja őket, nem szereplnek a kapcsoló eszközök listájában). Igazából nem nagy probléma, mert úgyis mesh-et fogok belőle csinálni, viszont így a lakás felénél nem vagy alig van net addig.
    A kezelhetősége pofonegyszerű, a "zöld" UI után azért meg kell tanulni, hogy mi-hol van.

Igazából elégedett vagyok vele, jó tanácsot kaptam.
    Köszi mégegyszer!

• kurion

senior tag

válasz Gubek-Einste #84197 üzenetére

Fal: tégla kb 20cm vastag
    Távolság: 6-12 méter
    Falak száma: 3-4, kb 20cm vastagok.
    Szomszédok: vannak de az ő halozatukról jelenleg semmit nem tudok.
    Internet: Digi 1000/300 Mbps
    Eszközök száma: 6-10

Mivel a szolgáltató routere a lakás közepén van és van egy UTP/STP elhúzva a lakás szélső pontjára ahol a nagyobb igénybevétel lesz, így akár 2 eszköz is szóba jöhet.(jobb felső szoba, felső részénél)
    Pirossal jelöltem hova van behúzva a szolgáltatói vonal.

[Alaprajz, nem teljesen méret pontos]

Igények téren nincs sok minden, van egy robot porszívó ő kapjon mindig jelet, és a lakás két szélső pontjában is legyen mindig net.

Az eszközökből 2 általában kábelen fog csatlakozni mivel munkaeszköz és fontos a stabil kapcsolat.

Az Archer AX10 amúgy tetszik 😁

Új hozzászólás Aktív témák