Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Olyan NAS -t érdemes választani amit vállalati felhasználásra szántak.
Synoból kb 150 000 + amit el tudnék képzelni, lassan már nekem is cserélni kellene mert már vagy 10 éves.(#71941) Freddy S
A NAS pont erre való, az rajtad ál, hogy hogy alakítod ki az engedélyeket és a jogokat. -
Freddy S
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Dehát én csak annyit szeretnék hogy hálozatban lehessen látni és elérni a meghajtó tartalmát nagy sebességgel mindenféle korlátozások nélkül. Az Asus RT-AC86U AC2900 Dual-Band Gigabit Wi-Fi Router t meg tudom szerezni akciósan 40 ezer forintért, ami 100mb/sec USB 3 sebességet tud. Szerinted nem éri meg jobban árát, mint egy 60 ezer forintos NAS? Mert így ugyebár elvileg egy sokkal jobb routerem is lesz mint tplink archer c5...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX