Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz bluemirage #56994 üzenetére

Ezt is köszönöm :R. Tudom, hogy az AC a magasabb frekvencia miatt kisebb hatótávú, de mint talán írtam is (bár lehet, hogy itt nem, csak egy másik topikban :B), az alsó szinten az 1043ND-t fogom használni a Wi-Fi kiterjesztésére, szóval elvileg nem kellene, hogy gond legyen majd a lefedettséggel. Fali csatlakozó gyakorlatilag minden lényeges helyen van, szóval ahol igazán kritikus a sebesség, ott az elérhető lesz kanócon (mobiloknál ez nyilván nem játszik). A gigabites router - a PPPoE kapcsolat miatt - kell az emeletre a gardróbba, a modem mellé, ezt sajnos nem lehet megkerülni. Nem a legideálisabb helyen van, de eddig legalább a Wi-Fivel nem volt gond :). Valószínűleg az lesz majd, hogy az emeletre veszek egy jobb routert meg egy gigás switchet, a földszintre meg beteszem az 1043ND-t AP-nek. Remélhetőleg ez így teljesen stabilan, megbízhatóan fog majd működni :U.

Az USB-s megjegyzésed (is) jogos, a legtöbb esetben biztos nincs semmi jelentősége. Írtam is, hogy nem kritikus az USB 3, de mindenképp jó, ha az van :).

Új hozzászólás Aktív témák