Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Locutus #54310 üzenetére
Nekem is 2 linksys-em volt, WRT160N a regebbi ha jol remlik, az ujabb az E4200, az megy most is. Mindketto csak par napot huzott ki a gyari szoftverevel. Az elso ugy remlik idonkent (par naponta) ujraindult, ddwrt-vel utana teljesen stabil lett, a masodiknal pedig elkezdett akadozni egy videolejatszas egy masik helyi halozati helyrol mikozben ment egy letoltes (de semmi extrem dolog), ment ra egy tomato, azota se volt hasonlo baja. Mindent tud amit tudhat, az UI rommaveri barmelyik masikat (nem az a semmittudo, igenytelen, csicsas, lassu, soha nem frissulo igenytelenseg amit az ember gyari szoftvereken lat), es ATOMstabil. Nem indul ujra magatol, es nem kell ujrainditani sem soha, semmihez (a legtobb beallitas modositasahoz sem). Konretan tobb, mint 1 eves uptime-ja volt nemreg, alig hittem el magam is (igazabol csodalkoztam, hogy ezek szerint aramszunet sem volt 1 evig).
Most gigabit netem lett, amit ha ki akar hasznalni az ember, ahhoz hardveres NAT kell, amihez csak a gyari szoftvere jo (Tomato-val csak 200 Mbps-t bir belole), szoval most meg vagyok love vele kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest