Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• assemble

addikt

válasz Locutus #54310 üzenetére

Nekem is 2 linksys-em volt, WRT160N a regebbi ha jol remlik, az ujabb az E4200, az megy most is. Mindketto csak par napot huzott ki a gyari szoftverevel. Az elso ugy remlik idonkent (par naponta) ujraindult, ddwrt-vel utana teljesen stabil lett, a masodiknal pedig elkezdett akadozni egy videolejatszas egy masik helyi halozati helyrol mikozben ment egy letoltes (de semmi extrem dolog), ment ra egy tomato, azota se volt hasonlo baja. Mindent tud amit tudhat, az UI rommaveri barmelyik masikat (nem az a semmittudo, igenytelen, csicsas, lassu, soha nem frissulo igenytelenseg amit az ember gyari szoftvereken lat), es ATOMstabil. Nem indul ujra magatol, es nem kell ujrainditani sem soha, semmihez (a legtobb beallitas modositasahoz sem). Konretan tobb, mint 1 eves uptime-ja volt nemreg, alig hittem el magam is (igazabol csodalkoztam, hogy ezek szerint aramszunet sem volt 1 evig).
    Most gigabit netem lett, amit ha ki akar hasznalni az ember, ahhoz hardveres NAT kell, amihez csak a gyari szoftvere jo (Tomato-val csak 200 Mbps-t bir belole), szoval most meg vagyok love vele kicsit..

Új hozzászólás Aktív témák