Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Locutus
üzenetére
Nekem is 2 linksys-em volt, WRT160N a regebbi ha jol remlik, az ujabb az E4200, az megy most is. Mindketto csak par napot huzott ki a gyari szoftverevel. Az elso ugy remlik idonkent (par naponta) ujraindult, ddwrt-vel utana teljesen stabil lett, a masodiknal pedig elkezdett akadozni egy videolejatszas egy masik helyi halozati helyrol mikozben ment egy letoltes (de semmi extrem dolog), ment ra egy tomato, azota se volt hasonlo baja. Mindent tud amit tudhat, az UI rommaveri barmelyik masikat (nem az a semmittudo, igenytelen, csicsas, lassu, soha nem frissulo igenytelenseg amit az ember gyari szoftvereken lat), es ATOMstabil. Nem indul ujra magatol, es nem kell ujrainditani sem soha, semmihez (a legtobb beallitas modositasahoz sem). Konretan tobb, mint 1 eves uptime-ja volt nemreg, alig hittem el magam is (igazabol csodalkoztam, hogy ezek szerint aramszunet sem volt 1 evig).
Most gigabit netem lett, amit ha ki akar hasznalni az ember, ahhoz hardveres NAT kell, amihez csak a gyari szoftvere jo (Tomato-val csak 200 Mbps-t bir belole), szoval most meg vagyok love vele kicsit..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gamer PC 10.GenI3/GTX 1660 Super
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX