Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Multibit
üzenetére
Ezt az ASUS RT-AC87U-t Te is ajánlanád, mint D-Link alternatívát a DIGINet 500-hoz?

Elég komfortosnak néz ki a szofver is, a szoft. felület is.... csak tudnia kell ugyebár a hardver NAT-ot és ezt a NAT loopback-et.
Ez utóbbi nekem új infó volt. Köszi az infót.
Ezek szerint a meglévő D-Link DIR-825-ösöm tudja, anélkül, hogy én tudnék róla. 
-
törölt tag
válasz
Multibit
üzenetére
Azért, mert a notebookkal általában az ország különböző pontjairól érem el a NAS-t, vagyis kívülről az Internetről. ... amikor dolgozom, nyaralok stb.. (Így kívülről hallagatok pl. zenét, nézek filmeket, ill. az otthoni kamera képeit stb.) Ezért úgy van beállítva a noti, hogy DDNS névvel vannak felcsatolva a mappák (pl. a iTunes alatt is a Music mappa \\akarmi.synology.me\music), mert az IP-m ugye gyakran változik a dinamikus IP cím miatt. + A böngésző címsorába is a DDNS címet gépelem.
... és amikor itthonról a saját belső hálómon le akarom tesztelni, hogy hogy működne az egész pl. Hódmezővásárhelyen vagy Parádfürdőn stb. - az elérési sebességet persze leszámítva
- akkor a belső hálóról is a DDNS címet kell beírnom, nem pedig a lokális IP-t, ami persze itthon tutira működik, hiszen bévül vagyok. -
DonMaster
addikt
válasz
Multibit
üzenetére
tp-linknál nekem sme megy minden dns cimmel ftp nem mükszik belsö ip-vel megy , kintröl megy külsö ip-vel
távasztal dns cimen megy bent röl is kintröl is, meg a ts3 szerver is megy bent röl és kintröl is dns cimmel is,
szoval kell tudnia. de valami beaakd vagy mi, de bent én is azt javaslom, hogy belsö ipvel gyorsabb és stabilab is , mint külsövel benti hálozatra csatlakozni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek szerint a meglévő D-Link DIR-825-ösöm tudja, anélkül, hogy én tudnék róla. 
Gubek-Einste
Dr.NX