Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
válasz
verybigboy #37195 üzenetére
En R7000rol valtottam AC68U-ra.
A valtas oka az volt, hogy PPPOE halozatnal pl DIGI Netnel a plafon atvitel a gyari firmware-el kb 400 megabit ami nem tudta kiszolgalni a gigabites elofizetesemet.
Amiben SZERINTEM az AC68U jobb mint az R7000
Gyorsabb WAN PPPOE-n is (935 megabit volt az eddigi legjobb eredmenyem)
Attekinthetobb menurendszer
Van benne torrent kliens
Kissebb meret, kevesebb helyet foglal
Tetszetosebb design
Olcsobb ar
A lenti eszkoznel stabilabb mukodes
Gyorsabb boot idoAmiben az R7000 jobb
Papiron nagyobb teljesitmenyu hardver mely teljesitmenyt nem tud a gyakorlatba atultetni.
A smallnetbuilderen en is olvastam a tesztet az R7000-rol, ezert is vettem meg ezek utan, de sajnos az ott talalhato eredmenyeket nem tudtam otthon reprodukalni, de azt azert megemlitem , hogy a teszt ota mindket eszkoz firmware-e frissult.
Az egyik baratomnak jelenleg is R7000 van es sajnos a PPPOE problema nem oldodott meg a frissitessel.
Egyebkent a topicban tobben is valtottak R7000-rol.
100 megabites nethez valoban mindketto tulzas, de talan valtani szeretnel majd masra... -
Yllgrim
őstag
válasz
A FW-t kicserelem DD WRT-re, egy Linksys 1200-at sutottem meg tegnap, az neha elhagyta az agyat, dobalt lefele, kicsereltem a firmwaret, aztan ratettem egy nem kompatibilset uh annak reszeltek ugy nez ki.
Olyasmi kellene ami eros jelet ad, nem dobalgat lefele, DD WRT kompatibilis, nincs benne gyari hardveres kiskapu, vpn kapcsolat lesz rajta kifele, ezert jo ha van jo tuzfala. Ennyi
-
Multibit
nagyúr
válasz
Még mindig céges routernek kell? Mekkora internet csomaghoz? Ha céges, akkor - gondolom - elsősorban vezetékes kapcsolat lesz, igaz? Az R7000-nek vannak/voltak gondjai WAN-LAN áteresztőképesség tekintetében. Olvass vissza itt a topicban! Egyébként R7000-et még nem használtam, az AC68 wifi-ben butított változatával rendelkezem (AC56).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest