Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Koszi, megsasolom oket.
-
Yllgrim
őstag
válasz
verybigboy
üzenetére
A FW-t kicserelem DD WRT-re, egy Linksys 1200-at sutottem meg tegnap, az neha elhagyta az agyat, dobalt lefele, kicsereltem a firmwaret, aztan ratettem egy nem kompatibilset uh annak reszeltek ugy nez ki.
Olyasmi kellene ami eros jelet ad, nem dobalgat lefele, DD WRT kompatibilis, nincs benne gyari hardveres kiskapu, vpn kapcsolat lesz rajta kifele, ezert jo ha van jo tuzfala. Ennyi

-
Yllgrim
őstag
Hello, stabil, DD-WRT kompatibilis Wifi-s routert keresek, eros tuzfalas megoldassal, lehetoleg mindenfele biztonsagi hibaktol menteset, mondjuk 40e ftig otthoni hasznalatra, koszi.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Soma01
üzenetére
nem vagyok tul ar erzekeny, teljesitmenycentrikus vagyok, adj 2-3 otletet kulonbozo arfekvesbel es meglatom. 38Mbit-es az alap sebesseg, Private Internet Access-el ez olyan 10-re all be, majd nezek gyorsabbat, uh szamoljunk 38Mbit-el.
Bizonyos idoszakonkent ledob minden eszkozt magarol, pl este 23.01 ez tuti, naponta 3-4 alkalommal eljatsza ezt, van amikor par masodpercre, van amikor 3-5 percre is mintha rebootolna magat.
-
Yllgrim
őstag
Sziasztok, egy stabil, eros routert keresek, amin a firmwaret ki tudom cserelni DD WRT-re, tamogatja a VPN szabvanyokat (Open VPN fut most), jo tuzfala van, egy-ket USB is lehet a nyomtatonak, meg NAS-nak, ~5 Wifis es 2 LAN eszkoz van racsatlakoztatva jelenleg.
Linksys E1200 van most, ez sokszor elhagyja magat, ennel joval erosebbre lenne szuksegem, minden otletet szivesen latok, nem kell nagy tavolsagra a Wifi, de eros stabil kapcsolat kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX