Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgabster
csendes tag
válasz
junkeer
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de a kérdésem lényegére még nem kaptam választ

A problémám lényege, hogy mindegyik osztályteremben legyen böngészésre alkalmas internet elérés tabbletről.
Menedzsment nem annyira szempont, mert csak a tanároknak lesz hozzáférésük és (jó esetben) csak az e-naplót fogják használni, őket pedig szóban is lehet menedzselni
Így a gyenge láncszem a jelerősség továbbítása, és hogy ne fagyjanak le hetente az AP-k.Ebben nem vagyok jártas, hogy hány AP-t és hova kéne telepíteni, melyik fajtából (wifi jelerősség szempontjából), hogy ne legyen gond a jelerősséggel sem. (első hozzászólásomban az alaprajz)
Az Ubiquiti és Mikrotik-nek ennyivel erősebb lenne az antennája, mint a TP-Link, D-Linknek?
... most futottam bele a Powerline technológiába. Ez mennyire megbízható, hány %-osan továbbítja a kapott jelet, ha két külön emeleten dugom be az adaptereket? (függ az elektromos vezeték hosszától?)
Igazából nem tudom hogy ez hogy is működik, és mennyire bevált és alkalmazott megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX