Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soma01 #19410 üzenetére
Őszintén? Rakás sz@r! Pedig én ASUS párti vagyok!
Egy ilyesmi Win alapú kliense van, Download Master névre hallgat, seed-elni nem nagyon akar, leginkább csak letölt, de azt is nehézkesen, sokszori kapcsolat eldobálással, stb...
Azzal viszont nem értek egyet, hogy "router-en a torrent futtatás nem igazán jó dolog", szerintem nagyon is jó, energiatakarékos, és "aránybarát" megoldás, már ha ez még számít valahol... Mondjuk a seed időre is jótékony hatással van! Az igaz, hogy kompromisszumokkal jár, véletlenül se számítson senki olyan teljesítményre mint amit egy PC nyújt, a router ezt meg sem fogja közelíteni, de ettől ez még jó dolog. Főleg ADSL-eseknek, akiknek napokba telne vissza seed-elni egy-egy nagyobb Linux DVD-t, és ilyen kisebb sebességgel még egy olcsóbb router is elbír (pl. RT-N10U). Nekem az RT-N16-on volt már ~300 torrent elindítva, több száz GB méretben, bár igaz, hogy ebből csak 15-20 volt aktív egy időben, de az én 16M/2M-es netemhez maximálisan megfelel, és ezt semmiképpen nem nevezném rossznak!
Persze ha valaki telhetetlen, és feltétlen kell neki a 60-80Mbit-es seed, akkor ne spóroljon, és vegyen normális szervert!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest