Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rommel6600

őstag

válasz ALI_G #1892 üzenetére

Bandwidth limiting hmm??
    Szerintem neked egy linuxos open source-os cucc kéne, Linksys WRT54GL és vmi custom firmware rá, például Tomato, DD-WRT és társai. NA EKKOR tudnád azt megcsinálni hogy egy script generátorral készítesz hozzá egy scriptet ami ezt lehetővé teszi neked ezt úgy-ahogy. Nem igazán van vele tapasztalat, meg az a gond vele, hogy statikus. Azaz ha elosztottad a sávszelet akkor az függetlenül attól hány gép használja/használná a netet lekorlátoz/prioritizál a beállított értékekre... Innentől kezdve megette a fene az egészet - szerintem. Ja, és ez kurvára nem hivatalos ill gyári megoldás szóval ilyenek mint garancia meg support ugrottak :)
    Ha ilyen nagy tudású készülék kéne neked (majdnem mindegyik routert kereső egyén ezzel a funkcióval jön... :O ) de mindezt gyárilag tudja? Akkor talán a belkin termékei között nézz szét de hogy 20Ft alatt nem találsz az biztos (30-40Ft már esélyesebb).
    Ha meg már ennyit írtam akkor elmondom azt is, hogy az SMC-nek csak a vezeték nélküli routerei a szarok. Az újabb (2 évnél nem régebbi) vezetékes routerei mondjuk a 7004es nagyon jó, stabil. Ha nem kell vájörlessz az a megfelelő választás, de ha kell és egy megbízható és jó routert akarsz akkor: Linksys WRT54GL. Gyári fw-el is nagyon faja, de ha akarsz tehetsz rá 3rd party fw-t is.

Új hozzászólás Aktív témák