Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Gaben92
üzenetére
Vettem egy kifogástalanul működő Asus-t én is, majd visszaküldtem, egyszerűen behányok a firmware-étől és alternatív meg nem volt rá elérhető. Most olyan routerrel szemezek, amire tehető OpenWRT.
A régi Asus-ok nem voltak ennyire szutyok firmware-űek, vagy csak én öregszem, de a régi N-esen a DD-WRT van, hát a világ legjobbja szvsz, tartom. (IoT kütyük, okoslakás azon lóg).
Átnyergeltem egy olyanra, amire tehető OpenWRT, már csak meg kellene venni. (Cudy).
Szóval gyárilag nincs az ASUS-al gond, de szerintem butáknak készült, más meg engem néz butának, hogy várok defaultból LAN-ba bedugva egy 192.168.1.1-et sima HTTP-n + egy admin/admin párost a bejutáshoz, egy gyönyörű szép kompakt, tele infókkal menübe, egy birodalmi csillagromboló vezérlőpultjához hasonló módon.Ehelyett szedjek le mobil appot és találjam meg az ip címét, utána meg ezek a nyitóképernyők, hogy fullscreen böngészőben kell 2 kérdésre válaszolnom, NEXT, megint 2 kérdés egy hüvelykujjam vastagságú input mezőben, tipik ez a jópár éve már divatos egész képernyőt betöltő nullainfós GUI, úúúúúristen b+ holnap mi lesz ?
Szóval power user-nek szerintem teljesen felejtős minden olyan ASUS és nemasus router, amire egy normálisabb firmware-t nem lehet rámocskolni így vagy úgy. Amire tudsz tenni értelmes WRT-t, az viszont nyilván úgy is tudja tenni a dolgát, hogy közben nem szúrod Magad tökön 5x, hogy mi ez az okádék kőbuta felület.
Nyilván ez szubjektív vélemény volt, sokaknak meg bejön az új, áhhh én kösz nem, öregszem lehet. OpenWRT must-have.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX