Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz 3.Aragorn #17537 üzenetére
Corsair Vengeance
Crucial Ballistix
Kingston HyperX LoVo (de csak a LoVo mert csak azon vannak válogatott chippek!!!!!)
Patriot Viper 31600-as CL9-es elég azok tudnak 1866-ot, sőt kb bő 80%-uk a 2133-at is lazán viszi ezek közül.
mod:
Goblin12: A felsorolt G.Skilleken teljesen ugyanazok a chippek vannak tehát a legolcsóbbat, mert az is viszi majd a legjobb/legdrágább sebességét.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz 3.Aragorn #17543 üzenetére
XMP-s mind. PnP nem annyira elterjedt, azt csak pár Kingston ram tudja.
Nem, semmivel. Csak előnye van. Kevesebb fogyi, kevesebb hőterhelés, hosszabb élettartam, jobb tuningpotenciál jellemzi a LoVo ramokat.
Vizont nem minden lap képes 1,5V-nél kisebb feszt adni de a normális lapok igen.LonGleY: Jó lesz.
#nincsbennetarcsi
-
ggg1
aktív tag
válasz 3.Aragorn #17600 üzenetére
Hát ezt írtam én is a hozzászólásban, hogy valószínűleg a MemTest lehet a hibás. Csak bonyolultabban fogalmaztam meg, mert szerintem simán lehet, hogy nem minden chipsetnél jelentkezik, vagy csak AMD-nél jelentkezik és Intelnél nem...
Ezért kérdezem, hogy valaki találkozott-e már ilyennel.Ha esetleg van még valakinek 970-es AMD alaplapja, netán pont az Asus M5A97 r2.0, kipróbálhatná a MemTesttel a 11-es tesztet (bit fade test). A menüben kell kiválasztani, mert nem tartozik az alap tesztsorhoz.
-
koko52
nagyúr
válasz 3.Aragorn #32329 üzenetére
A másik topikban kaptál válaszokat. Egyébként nem engedélyezett több helyen megkérdezni. Ezért. De nem töröltem.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
koko52
nagyúr
válasz 3.Aragorn #32365 üzenetére
Ráadásul a Pro oldalon kéne lennie, hogy nincs, mert nem csökkenti az OC mértékét!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- GOODRAM DDR4 4GB 2400MHz (GR2400D464L17S/4G)
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest