- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
Nem rosszak ám az általad ramok, kitek. Ha nem feltétlenűl ragaszkodsz a kit kiszereléshez, egyes modulokat is találhatsz picivel jobb speckókkal (két azonosat veszel) pl: Crucial Cl9 vagy kit Corsair.Persze egy-két ezerrel azért drágábbak, de érdemes a G.Skill-ek között is körűlnézni.
(#20195) norby91: A Gammax 400 méreteiről ITT találsz infókat, úgyhogy inkább az LP-s modulok javasoltak szerintem.
(#20198) Plague666 : Ha Aidával megnézed a rendszered, a magasabb frekit biztosan alacsonyabb időzítésekkel kapod...Terhelés alatt is stabil egyébkét a rendszered ilyen vegyes memóriákkal?
(#20199) Dickassman : Mivel a közeljövőben tervezel majd memória bővítést, én biztos most nem Kit-et vennék.Egyébként egy bevált sorozatú Ramot néztél ki,Jók még a kategóriában a Crucial Ballistix sorozat tagjai, és én a G.Skill-ek is szoktam javasolni.
(#20200) N@idia : Prémium kategóriában a Corsair Vengeance Dominator, G.Skill és az Avexir (!)gyártók CL10-es memóriái is ott vannak a szeren...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest