- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
acsati #47800 üzenetére
advanced renamer.
évek óta használom, mindenfajta tömeges átnevezéshez a legeslegjobb app. levágni/hozzáadni minta alapján, sorszámozni, cserélni...és még rengeteg módot tud. elképesztően sokoldalú. el is menthető az egyedi preset stb.
szégyellem is, hogy még nem vettem meg. [link]tesztként csináltam 4 db könyvtárat (100,101,102,103), mindegyikbe 1 db fájlt másoltam.
a linken lévő kép alapján megcsinálta, amit szeretnél.
[link] -
C. s.
addikt
válasz
acsati #47800 üzenetére
Szia!
Már írták a Total Commandert, azzal meg is tudod csinálni egyszerűen.
Aztán kijelölöd az átnevezni kívántakat.
Ha más könyvtárak is lennének ott, azok tartalmát is megjeleníti. Ebben az esetben talán egyszerűbb átmenetileg áthelyezni egy külön mappába, amivel dolgozni akarsz. Miután végeztél, visszahelyezheted őket az eredeti helyükre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest