- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a segítséget....
Távol álljon tőle a vitatkozás, hiszen nem értek a lovakhoz,,,, csak én azt nem értem hogy ha nem a távoli asztal a szűk keresztmetszet, hanem a sávszélességem, akkor miért van az, hogy működés közben csak a fele(40-60% között) "keresztmetszetet" használja a rendszer,,,Magyarul: Bármilyen hálózatfigyelőt elindítok, 40-60% közötti a kihasználtság...
Egyébként UTP-n gyorsabbnak kellene lenni? Mert én öszekötöttem most két gépet kábellel, és nem érzem hogy gyorsabb lenne UTP-n mint Wirelessen!
Két dolog ami ne értsetek félre:
1: Nem olyanszörnyű lassú a dolog tehát nem hibát érzek a dologban, csupán számomra arra, amire használni szeretném, nem kielégítő a sebesség, és úgy látom lehetne még "a csövön mit átengedni"!
2: Gondolom süt a szakzsargonomból hogy mennyire értek a hálózathoz: Pont semennyire, azaz pont annyira hogy összekötöm és használom "alap szinten... "
tehát nem kötözködöm, hanem érdeklődök
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged