Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a segítséget....
Távol álljon tőle a vitatkozás, hiszen nem értek a lovakhoz,,,, csak én azt nem értem hogy ha nem a távoli asztal a szűk keresztmetszet, hanem a sávszélességem, akkor miért van az, hogy működés közben csak a fele(40-60% között) "keresztmetszetet" használja a rendszer,,,Magyarul: Bármilyen hálózatfigyelőt elindítok, 40-60% közötti a kihasználtság...
Egyébként UTP-n gyorsabbnak kellene lenni? Mert én öszekötöttem most két gépet kábellel, és nem érzem hogy gyorsabb lenne UTP-n mint Wirelessen!
Két dolog ami ne értsetek félre:
1: Nem olyanszörnyű lassú a dolog tehát nem hibát érzek a dologban, csupán számomra arra, amire használni szeretném, nem kielégítő a sebesség, és úgy látom lehetne még "a csövön mit átengedni"!
2: Gondolom süt a szakzsargonomból hogy mennyire értek a hálózathoz: Pont semennyire, azaz pont annyira hogy összekötöm és használom "alap szinten... "
tehát nem kötözködöm, hanem érdeklődök
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Battlefield 6
- VHS digitalizálás
- Spórolós topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest