- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a segítséget....
Távol álljon tőle a vitatkozás, hiszen nem értek a lovakhoz,,,, csak én azt nem értem hogy ha nem a távoli asztal a szűk keresztmetszet, hanem a sávszélességem, akkor miért van az, hogy működés közben csak a fele(40-60% között) "keresztmetszetet" használja a rendszer,,,Magyarul: Bármilyen hálózatfigyelőt elindítok, 40-60% közötti a kihasználtság...
Egyébként UTP-n gyorsabbnak kellene lenni? Mert én öszekötöttem most két gépet kábellel, és nem érzem hogy gyorsabb lenne UTP-n mint Wirelessen!
Két dolog ami ne értsetek félre:
1: Nem olyanszörnyű lassú a dolog tehát nem hibát érzek a dologban, csupán számomra arra, amire használni szeretném, nem kielégítő a sebesség, és úgy látom lehetne még "a csövön mit átengedni"!
2: Gondolom süt a szakzsargonomból hogy mennyire értek a hálózathoz: Pont semennyire, azaz pont annyira hogy összekötöm és használom "alap szinten... "
tehát nem kötözködöm, hanem érdeklődök
Üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest