Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz pc360 #42263 üzenetére

Ezt a progit ismerem, használtam is sokat főként zenék és képek válogatásához, ahhoz nagyon jó, a hash alapú keresés igen pontos tud lenni valóban.
    Sajnos abban nem tudok fájlokba úgy belenézni és esetleg szerkeszteni mint a tc-ben. Most arra kell, hogy scripteket és hasonló fájlokat keresek és a tartalmukat meg is tudom így nézni és a változásokat keresni.
    Köszi az infókat, most a tc-t próbálom még tovább.

Közben tc-t kipróbáltam, átverhető pl zenékkel. 2 mappába beraktam ugyanazokat a zenéket de átneveztem és egyet aminek ugyanazt a nevet adtam de más más zene.
    Ami át lett nevezve azt különbözőnek látja, pedig ugyanaz, de ha a név nem egyezik már nem foglalkozik vele. Aminek viszont ugynaz a neve de más a mérete ara kiírta hogy nem egyezik. Még tesztelem képekkel is.

• iguana

őstag

válasz pc360 #42263 üzenetére

easy boi! :(

tetves és vacakolás nélkül is rá fog jönni a kolléga, hogy jó e/megfelelő választás egy már meglévő program használata vagy sem. én legalábbis igyekszem először megnézni, hogy az adott feladatot meg tudom e oldani a már meglévő alkalmazásokkal. igen, az adott cél alkalmazások rendszerint mindig jobbak, egyszerűbbek, de ha pl. minden funkcióra tartanék egy plusz alkalmazást, (amit lehet, hogy hónapokig nem is használok), akkor kellene egy alkalmazás nyilvántartó alkalmazás is, mert több tucat ilyen-olyan kis utility-kkel lennék tele.

feltételezem az általad ajánlott program pont erre van kitalálva és én is használnám, ha gyakrabban vagy rendszeresen lenne szükségem ilyen funkcióra.

#mexel
    én így használom, nekem tizen éve megfelel. hibát soha nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban, csak ha én bénáztam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés