- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Ezt a progit ismerem, használtam is sokat főként zenék és képek válogatásához, ahhoz nagyon jó, a hash alapú keresés igen pontos tud lenni valóban.
Sajnos abban nem tudok fájlokba úgy belenézni és esetleg szerkeszteni mint a tc-ben. Most arra kell, hogy scripteket és hasonló fájlokat keresek és a tartalmukat meg is tudom így nézni és a változásokat keresni.
Köszi az infókat, most a tc-t próbálom még tovább.Közben tc-t kipróbáltam, átverhető pl zenékkel. 2 mappába beraktam ugyanazokat a zenéket de átneveztem és egyet aminek ugyanazt a nevet adtam de más más zene.
Ami át lett nevezve azt különbözőnek látja, pedig ugyanaz, de ha a név nem egyezik már nem foglalkozik vele. Aminek viszont ugynaz a neve de más a mérete ara kiírta hogy nem egyezik. Még tesztelem képekkel is. -
iguana
őstag
easy boi!
tetves és vacakolás nélkül is rá fog jönni a kolléga, hogy jó e/megfelelő választás egy már meglévő program használata vagy sem. én legalábbis igyekszem először megnézni, hogy az adott feladatot meg tudom e oldani a már meglévő alkalmazásokkal. igen, az adott cél alkalmazások rendszerint mindig jobbak, egyszerűbbek, de ha pl. minden funkcióra tartanék egy plusz alkalmazást, (amit lehet, hogy hónapokig nem is használok), akkor kellene egy alkalmazás nyilvántartó alkalmazás is, mert több tucat ilyen-olyan kis utility-kkel lennék tele.
feltételezem az általad ajánlott program pont erre van kitalálva és én is használnám, ha gyakrabban vagy rendszeresen lenne szükségem ilyen funkcióra.
#mexel
én így használom, nekem tizen éve megfelel. hibát soha nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban, csak ha én bénáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest