- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Pont az általános igények azok, amikre 12 egy tucat megoldás létezik mindenféle platformon. Ez a lényege. Nincs olyan, ami nem megoldható egy modern, frissített, gyors rendszeren, amiért a retek, 3 hónap után lelassuló, biztonsági résekkel tömött, konkrétan elavult XP-t kellene alkalmazni. Kivéve a speciális eseteket, nyilvánvalóan. Én is írtam, hogy ha nem kötöd netre, és nem dugdosol bele pendrive-ot, elláthatja a funkcióját.
Azért halt ki a Vista topik, mert relatíve már senki se használja. 2 gépes tapasztalás nem egyenlő több százzal (/me). A Vista-ra minden szempontból köröket ver a Win 7. Aki ezt nem ismeri el, az még nem töltött el vele fél napot. Biztos vagyok, hogy egy jól belőtt Win 7-et ennyi idő alatt megszeretnél, és soha nem jutna utána eszedbe XP-zni vagy Vista-zni. Természetesen a kütyügondokon túl értem mindezt, feltételes módban. A speciális eset speciális eset marad, de átlagfelhasználóknál nem sok ilyennel találkoztam eddig (1-2 szkenner vagy webam volt csupán, amivel meggyűlt a bajom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest