Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
(#19241) Mercutio_:
Sajna ilyen nincs nálunk, hosszú lenne elmesélni miért
Web Application Firewall-nak utána olvasok, bár nem tudom pontosan hogy fogom kitiltani a torrentet ezzel
(#19242) jagdtigger
Még egy gép költséges lenne, nem vagyok rendszergazda nem az én dolgom, én csak "alap user" szintből segítem itt a háttérben hogy mindenki dolgozzon, és ne töltögessen
(#19243) Edorn
Nem tilthatom ki mert azon dolgozik "is"... a 2. opció lenne a járhatóbb.. ez egy D link di-524up router.Ezt a "korlátozásos" témát megköszönném ha valaki elejtené hogy csináljam meg! Tökéletes lenne ha le tudnám nyomni az összes gépre, hogy mit tom én MAX, 30mb-t tölthet le egyszerre egy nap! Vagy valami ilyesmin gondolkozom, de ezt nem tudja kikerülni azzal, hogy le és fel csatlakozik folyton?
UI: Kaptam még máshol tippet hogy a Windows SteadyState tudna ilyesmiben segíteni! Tudja valaki hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest