Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
hopimix
üzenetére
Ha XP-d van, akkor csekk disz
-
Winner_hun
félisten
válasz
littleNorbi
üzenetére
Attól függ milyen vdubot tettél fel:
sima vdub: nem tudom, nincs fent a gépemen
mpeg2-es vdub: audio és video menüben is van compression
vdubmod: Video / compression. -
Winner_hun
félisten
válasz
Scorpion
üzenetére
Firefoxhoz DownloadHelper ha jól tudom le tudja szedni. Melyik oldalról lenne szó?
-
Winner_hun
félisten
válasz
gyurman
üzenetére
Ha jól gondolom, a Norton Ghost-ra gondolsz
-
Winner_hun
félisten
A Freez Flv to Mp3 Converter lementi neked mp3-ba a video hangsávját, vágni pedig pl az mp3DirectCut nevű programmal tudod, magyar nyelvű, nem nehéz használni

-
Winner_hun
félisten
Firefoxhoz download helper
-
Winner_hun
félisten
Van olyan program, ami egy hangból, amiben van dob, gitár, ki tudja szűrni a dobot és csak azt menti le egy külön hangsávba?
-
Winner_hun
félisten
válasz
attyspocak
üzenetére
Start / Programok / Kellékek / Szórakozás / Hangrögzítő.
Megnyitod vele a file-t, majd effektusok / lejátszás visszafelé -
Winner_hun
félisten
válasz
attyspocak
üzenetére
windowsba beépített hanglejátszó
-
Winner_hun
félisten
Ilyet mivel lehet csinálni? [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Macilaci457
üzenetére
MSN-hez a plus-ban van szkript, ha teljes képernyős alkalmazást használsz akkor villogtatja a Caps lockot (bár lehet, hogy ez beállítható, nekem az villogott. De az is lehet, hogy mind a három led villogna, csak nekem jelenleg az az egy működik
) -
Winner_hun
félisten
Ilyet mivel lehet csinálni?
[link] -
Winner_hun
félisten
válasz
Avalon2007
üzenetére
Photoshop
-
Winner_hun
félisten
válasz
T. Almeida
üzenetére
Ez vol az a program, thx

-
Winner_hun
félisten
Volt régen egy programom de eltűnt, a lényege az volt hogy minent kimutatott hogy mit lett olvasva és írva a winyón. Valaki tudna segíteni?
-
Winner_hun
félisten
Volt régen egy programom de eltűnt, a lényege az volt hogy minent kimutatott hogy mit lett olvasva és írva a winyón. Valaki tudna segíteni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Bundás)
üzenetére
alt+enter nem kell, alapból full screenben megy, a pritn screenre nem reagál, nem lesz a vágólapon semmi
a hotkeyek-nél F12 van, azt megnyomom, akkor ad ki fényképezős hangot de nem megyek vele semmire mert ha paintbe beillesztem a képet akkor egy fehér képet kapok bal felső sarokban egy felirattal. A programba meg fogalmam sincs, hogy hogyan kell beilleszteni a képet amit vele szedtem ki
-
Winner_hun
félisten
Kéne nekem egy program, amivel DOS-os alkalmazásból tudok képet lopni. PrintScreen nem jó, csak fekete képet kapok, kipróbáltam már egy csomó programot de még egyik sem volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Téma=topik. Ebben lehet állítani a listázást 3 féle képpen. Növekvő, csökkenő, kombinált.

![[link] [link]](http://winnerhun.uw.hu/google_baratod.gif)

)

a hotkeyek-nél F12 van, azt megnyomom, akkor ad ki fényképezős hangot de nem megyek vele semmire mert ha paintbe beillesztem a képet akkor egy fehér képet kapok bal felső sarokban egy felirattal. A programba meg fogalmam sincs, hogy hogyan kell beilleszteni a képet amit vele szedtem ki