Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
Cheesy
üzenetére
Sweet Home 3D-t ajánlom, java alapú és nagyon könnyű használni. Hátránya, hogy a tetőtér ferde oldalfalát nem lehet hozzáadni, csak derékszögűeket, viszont csökkenő magasságú falat lehet. Bár lehet mióta használtam már fejlesztettek rajta.
Árajánlatot én már több cégtől kértem és mind Wordben szerkesztett fejléces listás vagy táblázatos doksit küldtek.
-
zone
őstag
válasz
csucsu21
üzenetére
Célszerű lenne kérdőjellel jelölni a kérdésed.
Ha arra akartál kilyukadni, hogy vajon a tudtodon kívül feltelepült-e egy Chrome/Firefox bővítmény, majd a tudtodon kívül ezt használod-e? A válasz nem, valóban hülyeség, amit feltételezel.
Elég lett volna elolvasni a cikket, abban is benne van, hogy telepíteni kell. Ráadásul nem értem, hogy jön ez a topik témájához. -
zone
őstag
válasz
alienpapa
üzenetére
Start menübe írd be: gpedit.msc
Felh. konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Vezérlőpult - Személyre szabás
Az asztalon lévő háttérkép megváltoztatásának megakadályozása - erre duplakatt és EngedélyezveHa meg akarod változtatni a hátteret, ezt vissza kell állítanod arra, hogy Nincs konfigurálva
Persze aki ért hozzá, az vissza tudja állítani, ez ellen a saját fiókodat beállíthatod általános jogúvá és készíthetsz egy jelszavas rendszergazda jogú fiókot. Az általános jogú fiókkal nem lehet ezt a beállítást módosítani. -
zone
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
Én BitDefender Total Security-t használok évek óta (talán 2008-tól), tudom ajánlani.
Az új KMPlayer valóban minden frissítés után egyre több felesleggel van tele. Vagy használj régebbi verziót vagy a program eredeti fejlesztőjének új lejátszóját, a PotPlayer-t. Magyar nyelv nem értem miért fontos egy lejátszóhoz, itt találsz egy részlegesen lefordított nyelvi fájlt, bár nem tudom, hogy a legfrissebbhez jó-e.
-
zone
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Start - perfmon.exe
bal oldalon Teljesítményfigyelő
jobb klikk - Tulajdonságok, Adat fül, hozzáadod ami kell
Általános fül - Időtartam, beállítod mennyi időt mutasson egyszerre
kivárod az időt (játszol), jobb klikk - Beállítások mentése másként, html-ként elmented
Explorer-ben megnyitod amikor akarod -
zone
őstag
válasz
Spam123
üzenetére
GetDataBack NTFS vagy FAT, fájlrendszertől függően. Lehetőleg ne másolj, ne telepíts, ne tölts le semmit az érintett partícióra.
-
zone
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Ütemezett indítással nem kerül előtérbe? Nálam közvetlenül indítva egyből az indított programra fókuszál.
Próbáld ki, hogy a start sor felé ezt beírod:@echo off
setlocalif [%1]==[Recurse] goto %2
start "Focused Window" "%0" Recurse Label %1 %2 %3 %4 %5 %6 %7 %8 %9
exit:Label
-
zone
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Érdekes a kérdés, ezért utánajártam.

Kell hozzá ez a program: screenshot-cmd
Kell egy batch fájl, mondjuk screenshot.bat néven, ami ezt tartalmazza:timeout /T 3
screenshot-cmd.exeEz 3 másodperc késleltetéssel elindítja a programot.
Kell egy screenshot.vbs script, ammi ezt tartalmazza:
CreateObject("Wscript.Shell").Run "screenshot.bat",0,True
Ez úgy indítja a batch fájlt, hogy elrejti a cmd ablakot. Próbáltam közvetlenül az exe-re is hivatkozni benne, kihagyva a batch fájlt, de ekkor rákérdez a futtatásra.
Az időzítéshez pedig egyszerűen a Windows ütemezőjét használd. -
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Nat32 vagy Netlimiter
-
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
gabor128
üzenetére
Blender-rel sok mindent lehet csinálni, modellezni és animálni is. Ha komolyabb tervező (CAD) program kell, akkor a DraftSight ingyenes, esetleg FreeCAD, vagy a Solid Edge-nek van 45 napos, az AutoCAD-nek 30 napos próbaverziója.
Ha valami nagyon egyszerű kell, akkor Sketchup -
zone
őstag
válasz
percival64
üzenetére
Az nem cross-platform.
-
zone
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
EaseUS ALL-IN-ONE Partition Manager Software, otthoni használatra ingyenes.
-
zone
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A felskálázásnak semmi értelme, ugyanúgy nézne ki nagy képernyőn, csak nagyobb lenne a fájlméret.
Egy adott felbontású képforrást csak lerontani lehet, javítani nem.
Tehát egy 640*380-es videóból soha nem lesz éles HD, arra csak nagyítani lehet, ami teljes képernyőn ugyanúgy elmosódik, mint az eredeti. (Persze a CSI-ban ezt nem tudják
) -
zone
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
-
zone
őstag
válasz
zoli03
üzenetére
Egyet értek a többiekkel, KMPlayer-ben be lehet tölteni egyszerre két feliratot, de én sem ajánlanám ezt nyelvtanulásra. Én is készítettem már néhány filmhez feliratot, és nem feltétlenül van benne minden eredeti szó fordítása. Plusz ott vannak a gyenge minőségű feliratok, nem egyszer láttam olyanokat, hogy a hajam égnek állt a fordítási hibáktól.
Szótárazáshoz sem mindig jó a Google Translate, inkább a sztaki szótárat ajánlom. -
zone
őstag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
PC Monitor gépenként 9€ / év.
-
zone
őstag
válasz
Debilon
üzenetére
aki nem ért hozzá ne csinálja
Ez így is van. Ha akarja, tanulja meg használni mondjuk az ingyenes Microsoft SharePoint Designer 2007-et, ha nem akarja, akkor használja a mindenkilapja.hu, blog.hu vagy a többi kismillió ingyenes "legyen saját weblapot" oldalt.
-
zone
őstag
válasz
Garffi
üzenetére
win7 gadget bár szerintem sincs értelme
-
zone
őstag
válasz
macera2
üzenetére
Zeneszerkesztő kell vagy csak zongoráznál?
Előbbire: FL Studio vagy az ingyenes Linux MultiMedia Studio, utóbbira Virtual Midi Piano
A Cubase, Ableton, Reason már kicsit bonyolultabb. Az Open ModPlug Tracker pedig igazi oldschool program. -
zone
őstag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Vinyóhiba miatt esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest