Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Köszi srácok, végül a WinCatalogból felraktam egy próbaverziót, eddig bejövős, tud mindent ami kell.
A lényeg nekem az volt, hogy a teljes meghajtókról készítsem utólag böngészhető listákat, anélkül hogy egy nagy szövegfájlt hozna létre.
Magyarul úgy tudjam használni mintha éppen meg lenne nyitva Intézőben az eszközA WinCatalogban ami tetszik még hogy csinál a képekről miniatűrt, exif adatokat is kezel és minden fájlhoz lehet megjegyzést is írni. Ez nekem nagyon hasznos, mert így tényleg a megnyitása nélkül meg tudom mondani hogy pontosan miről van szó.
Főleg pdf-nél jön jól, ahol az elnevezésbe nem mindig tudom beletenni az összes jellemző információt.Másrészt be lehet állítani rendszeres backup-ot az adatbázisról, pl. a felhőbe is és így máshonnan is elérhető bármikot
Eddig tetszik, remélem megtartja eme szokását!
#28086) zone : nem, sajnos az édeskevés, de köszi

(#28087) AtHoS : ez is , egyébként a TC-hez még hasonló a CatalogMaker
(#28088) Sonja : megnézem
(#28089) rokafiu77 : shareware ez is, de köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest