Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 

HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Thronks.90
üzenetére
erősebb a procid a fx-nél szóval csak csalódnál
Mivel mérted a CPU használatot?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Thronks.90
üzenetére
Ilyen kicsi felbontásra eléggé overkill a 7870..
Egy 7770 is elég lenne oda, ne csodálkozz hogy maxon megy a proci. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Thronks.90
üzenetére
Az FX6100 gyengébb az I5-nél, ami most van és a 8 magos AMD is főleg multiba hozna FPS-t..
Milyen felbontáson használod? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Thronks.90
üzenetére
Az a processzor rendesen ki tudja hajtani a 7870-et. A 6100-nak annyi az elonye hogy lehet tuningolni, de rakhatsz bele egy 3570-et vagy miert is ne egy 3770-et kesobb.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Thronks.90
üzenetére
nehezen hiszem hogy nem hajtja ki, de szerintem ne válts AMD-re, akkor inkább dobj bele a lapba egy 3450-et vagy 3570-et
milyen felbontásban játszol?
-
Thronks.90
tag
Sziasztok! Kövi a kérdésem!
Adott a mostani konfigom, de a CPU nem tudja kihajtani a VGA- mat. Állandóan 100%- on megy a cpu játék közben, a VGA pedig átlag 60- 70%on... Lehetőség lenne elcserélnem egy AMD FX6100- ra és egy Asus M5A78L-M/USB3 alaplapra. Hozna érdemben javulást? Illetve később tervezek bele egy 8magos AMD-t, így az sem elhanyagolható hogy később fejleszthető. Köszi a segítséget! -
konci79
őstag
2 éves a táp.semmi gond sem volt vele,intelt megnéztem ,túl drága,használtat nem akarok.
Csak példa volt a far cry,ha nem megy nem halok bele.
Gépigény szerint elbír vele,de ez úgyis csak menet közben derülne ki milyen szinten.
Később vennék egy vga-t bele,olvastam pár helyen hogy az is dob a teljesítményen,de ebben az összegben most ez tűnik a legjobb választásnak.
Alaplapot nem akarok kisebbet,75-ös szériát,meg a 85-öst ajánlják ezekhez a procihoz. -
kromatika
veterán
sziasztok.i5 2500k proci húzva 4000_max 4200GHz-én asrock z77 pro 3 lapban,eléri egy i5 3470 szintjét,aminél a szorzót ugye tudom plus 4-el emelni?azonos áron melyik proci a jobb vétel?
-
ST05
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
érzetre van duplája elhiszed? Nem , amíg ki nem probálod OK ezt megbeszéltük..
Nos ha az A8-3870k-t veri mindenhol az i3-21xx, akkor az A8-5500-öt is .... -
ST05
őstag
válasz
Kaci84
üzenetére
+1 ,
de így akár szóba jöhet egy i3-2100 20k- h61 lappal 10k- 7770 25k
is
ezek inkább használt árak ,de kérdezz rá, hátha van valami jó ajánlatuk számodra ott az intel oldalbol is..
fogyasztásban nem lenne több, de erőben szerintem duplája lenne az apunak ,mint cpu, mint gpu téren ..
-
konci79
őstag
válasz
Kaci84
üzenetére
Nincs konkrét,most a wot-al játszottam az elmúlt 2 évben,20-25 fps-el,de kezd az agyamra menni,egyre szarabb meccsek vannak.
Kipróbálnám farcry 3,valamilyen újabb stratégiát,,metro-t,ilyesmi.
Viszont így nem kell táp.
Azt mondták elég a mostani ha nem kell vga,400-as codegen,semmi gond vele.
Ötletnek nem rossz megnézem milyen a felhozatal,de normális vga 20-30 körül indul és ha kell táp is ammár 40...Na megnézem. -
Kaci84
őstag
válasz
konci79
üzenetére
Ez így igaz. DE attól függ mit akarsz játszani. Ha mindegy csak elfusson vele akkor lehet jó, de ha van egy bizonyos játék ami nem fut vele akkor hiába előrelépés ha nem tudod megcsinálni amit akarsz.
Én is gondolkoztam így aztán adtam el bukóval, hogy végül megvegyem azt amit legelőször akartam.
Ha IGP nélkül veszed meg ugyanazt a CPU-t akkor spórolhatsz akár egy 10-est. Még egy 4ezret ha 1TB helyett csak 500GB veszel. Meg egy olcsóbb alaplap. Akkor már nagyon közel vagy egy jobb VGA-hoz.
Ez csak egy ötlet volt. -
Delta×
senior tag
Tudna nekem valaki küldeni egy linket ahol az i5-ös és az i7-es processzorok tudás szerint egymás mellé vannak rakva ?
-
konci79
őstag
-
123sylaar
aktív tag
Hali.
Egy ilyen proci mire lehet elég a mai játékok terén?
Intel Core 2 Quad Q9400 2,66GHz LGA775
Komolyabb kártyát lehet rakni mellé?Üdv.: Krisz
-
ST05
őstag
igen, 1024x768-ban ,és az is elég döcögős hogy nézem ..
minnél nagyobb felbontásu monitorra terveznéd aput,annál jobban bajba
lesz, a fentebb felsorolt erösebb frsiebb járékokban.
láthatod a videon ezen felbontáson se tul élvezetes, és az fps játékoknak
ez a halála mire észreveszel bármint lepuffantanak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez kb olyan mint haswell igp-vel a BF4beta...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Ezt tervezem megvenni: Asrock fm2a75pro4 lap
amd a8x4 5600k ( vagy a8 5500, kisebb fogyasztású és 3.6 helyett 3.2 ghz)
wd 1 tb 7200 winc.
4 gb 1600 vagy 1866 memóriaKérdésem az lenne,tuning nélkül mennyire életképes,nem vagyok szaki,nem piszkálnám ha nem muszáj.
Memória mennyit számítana ha a gyorsabbat venném?1600-assal már jól el lehet lenni?
Alap proci hűtő elég ha nem nagyon tuningolom ?
Proci nál nem nagy a különbség, minden adat ua. csak az a 0.4 mhz diff. van,plusz a kisebb 65 w a nagyobb 100.
Megéri spórolni,mekkora a különbség?
Játékra is kell,de nem muszáj nekem full hd-n mennie,elég ha zökkenőmentesen elfut 1-2 újabb játék közepesen is(beleértve 2-3-4 éves -eket) nekem azok is újak
Köszi! -
Y72
aktív tag
Miért lett kevésbé jó a 4. generáció intel proci?
Nem vagyok antiszemita, csupán érdekesség.
-
Y72
aktív tag
válasz
bluyoo
üzenetére
Ebay-en találtam, már meg is rendeltem.
2550 Ft-volt, annyit megér szerintem. -
bluyoo
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Az Sandy és Ivy Bridge I5 és I7-es CPU-k limitáltan húzhatóak. De csak a tuningképes chipset-el szerelt lapokkal Z75 , Z77 , P67 , Z68. Szóval +4 szorzó és a BCLK emelése. Amire még a Turbo órajelemelés még rájön aktív magtól függően.

(#47562) bandi0000
Ha nem tuningképes chipset-el ellátott lapban van az a szorzózáras I5/I7.
Bár a Celeron,Pentium,I3 -as CPU-k esetében valóban a tuningképes lapokkal sem lehet szorzót emelni. -
bluyoo
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
"Az ár relatív." De nélküle csak dobálózunk a hardverekkel.

Nekem a GTX660Ti oc-t simán kiszolgálja az egyik leggyengébb szorzózáras Sandy Bridge I5 (I5-2310 jelenleg 3,4GHz-en megy).
Az I5 az 4 magos és 4szálon dolgozik.
Az I7 az 4magos és a Hyper-Threading technológiának köszönhetően 8szálon képes dolgozni.
Azért olyan sok "K"-s CPU nincs ..... -
BandiHUN
veterán
válasz
bluyoo
üzenetére
Az ár relatív.Azt szeretném,ami elsősorban nem melegszik,jó teljesítményt ad,és elég lesz hosszabb időre is...
Szóval relatíve egy ugyanolyan proci hűvösebb változatára inkább dobok 5K-t mint például +200mhz-re...
2500 jellegűből keresek olyat,ami azért K-s,mert miért ne éljünk később a tartalékkal,viszont most kiszolgálna rendesen.Gondolom itt is megvan,hogy a K-sokon belül is vannak lépcsők ilyen +200Mhz+5000ft verzióban,mint a régebbieknél,ilyet akarnék elkerülni.Viszont azt is,hogy pl.minimális pluszért a 2500K-nál jobb a 2600K(I5 Vs I7,gondolom ez is számít,nem csak a prefix plusz 100-a...) vagy a 34-37xx variáns. -
bluyoo
nagyúr
Sejtettem a dolgot de ugye biztosra nem tudtam.
Megéri bajlódni vele? Annyira jó lenne az a hűtő vagy aprópénzért tudsz felfogatókeretet?(#47557) Lorenzo9
Hát vagy 15K van köztük ....
"egy közepes 4 magost keresnék Intelből,olcsón." , "ami valódi 4 magos!,és adott esetben húzható is kicsit,olcsón,olcsó lappal." Szerintem ez nem egy "K"-s I7 lesz.
Ha tényleg olcsón , olcsón és kicsi tuning egy szorzózáras I5 2XXX és egy gyengébb/olcsóbb tuninglap. De egyszerűbb lenne ha írnál egy keretet hogy neked mit is jelent az olcsó.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ilyesmin filóztam Én is,de az I7 2600K nem lehet jobb választás?Nem sokkal drágább,és sajnos most épp nem tudom,mivel több az I5-nél az I7,de úgy rémlik tesztekből,hogy a 2500K és a 2700K között van egy elég jó kis ugrás...Ebből a kategóriából nézelődnék,igen.
3xxx szériát is néztem,nem tudom,miben jobb a 2xxx-esektől,jó lenne egy alaphangon csendes gép.4 giga körüli tunning alapfeszen elvileg röhögve,de több még sokáig nem is igen kéne multi alá sem,videokariból ezért sem akarok jobbat,single-ben fullon első osztályú ez is.Multira viszont úgyis butít az ember,kell a stabilitás.SŐT,még zavaró is már,hogy minden csillog-villog,tükröződik,árnyékot vet,ilyesmi.Csakhát már irtó kevés az E7300-as viccprocim @3.2-n is,mégha csendes és alig eszik,akkor is,3.5-ön is sokat kér már,és nincs is csak 2 "buta" mag,kár már ebbe a platformba pénzt ölni. -
BandiHUN
veterán
Kérdés: 6850 alá,multihoz(tehát nem feltétlen full HD és minden maxon,sok FPS és akadásmentesség is kellhet)mi az az INTEL proci,amit érdemes venni ár-érték arányban?Célom egy alapból keveset evő,de játékra is jó kis gép,ezért nem akarok AMD-t(nomeg van más ok is,de ez nem flamekeltősdi),videokártyacserét NEM tervezek egy jó ideig,és valami olyan cucc kellene,ami valódi 4 magos!,és adott esetben húzható is kicsit,olcsón,olcsó lappal.
Várnék tippeket.Tudom,szarból várat eset kicsit,de sokat költeni se akarok,sokat tunningolni se,egy közepes 4 magost keresnék Intelből,olcsón.
-
MiklosSaS
nagyúr
100 % - 2600K
112 % - 3770K
118 % - 4770KMindharom processzort teszteltem. Nalam ezek jottek ki, tehat a 2600K meg mindig nagyon jol teljesit. Teszteltem: jatek, szintetikus tesztek, munka (szimulalas, CAD-CAM).
Tuning, leghutovel hutve (silver arrow) ami a max volt. Ezen felul vagy "hazi" viz, vagy kupakolas.
2600K@4.9 GHz
3770K@4.6 GHz
4770K@4.5 GHzTuning utan az ertekek:
100 % - 2600K
106.7 % - 3770K
111.2 % = 4770KHa figyelembe veszuk a hardver apron az arakat a hasznalt cpu-nal (2600K- 55K, 3770K-65K, 4770K-72K) akkor a 2600K a gyoztes. Jobban lehet tuningolni es kevesbe melegszik (mivel forrasztva van). Es egy nagyon fontos dolog, ahol nem eleg a 2600K ott mar a 4770K sem lesz eleg ! A teszteket en vegeztem, nem szintetikus , elore megrendelt tesztek az internetrol, ez a valosag...a tobbi pedig can-can

-
ST05
őstag
válasz
orbano
üzenetére
Szia !
4670k már fogja az i7-2600k számítási teljesítményét "clock to clock" [link]
a 4770k a HT-jával kiegészülve meg további majd másfélszeres erejű ( ez a fenti eredményt alapórajelen hozza ) gondoltam egy kis számszerűsítés segíthet a döntésben,
még annyit érdemes megemlíteni, hogy az i7 éhesebb a feszre a HT miatt, igy viszont olyan órajeleket,
mint i5 hasival nem lehet elérni, illetve kevésbé hűthetőek le a nagy órajelek.
mondok példát mig az i5 beéri pl 1,1V al a 4.2 hez, 1,2 vel már 4,5 is kijöhet,
addig az i7 4200-nél már bekéri 1,2 körül, ahol már nehézkes tovább húzni, vagy hűteni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
orbano
üzenetére
azonos órajelen a 2600-nál 10%-al erősebb kb a 4770, 4,4-4,5 Ghz-et szoktak bírni a 4770k-k, persze proci függő, de szerintem ez elég lesz, jó ár érték arányú, de ha 4 magos kell akkor fölösleges ez, inkább akkor a 4670k, a vízhűtés meg jót is tesz nekik mert melegedős fajták
-
orbano
félisten
Hali!
Munkához (matekos cucc, masszív processzorhasználattal) kellene összeraknom a lehető leggyorsabb (értelmes kereteken belül) procival rendelkező konfigot. Ehhez valamilyen 4 magos intel procit szeretnék. Megfelel nekem egy 4770k, vagy van, ami tuninggal jobb teljesítményt ad, vagy esetleg sokkal jobb ár/érték arányú (tuning lapot is beleszámolva), de nem marad el sokkal teljesítményben?
Egy 4.5ghz-re tuningolt 2600K az etalon, legalább ilyen gyors, vagy gyorsabb proci kellene.
A proci vízhűtést fog kapni, nem tudom ez számít-e.Köszönöm szépen a segítséget!
üdvui.: AMD nem játszik, nagyon gyengén szerepel a programunkkal

-
sfefe
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ez eleg akkor is ha meggondolnam majd magam es pl i5-ot akarnek? ( ha ujra elkezdek jatszani a mai jatekokkal )
-
bluyoo
nagyúr
A méreteket ismerem.
Csak a CPU hűtődet nem vagyis hogy milyen szerelékkel rendelkezel hozzá. A gyártó honlapján már olyan felfogatókerettel mutatják ami kompatibilis az LGA1150-el is (lásd a manual-ban). De a régi szerelék ahogy elnézem csak LGA775-re jók fix furattávolsággal [link].(#47541) Mahrenburg
Köszi!(#47543) Kaci84
Teljesen biztos vagyok benne hogy ugyan az a furattávolság. Fentebb Y72 linkelte az Intel PDF-et az LGA1150-es platform szabvány méreteiről. -
Y72
aktív tag
válasz
bluyoo
üzenetére
Hogyaza..., szükségem lesz új műanyag adapterre:
LGA775-nél lemértem: 72mm
LGA1150 méretek: pdf 30.oldal -
Mahrenburg
őstag
Volt idő, amikor a Vezérigazgató Úr egyszerre több, mint 200 "furatot" is könnyedén "menedzselt", 8 db felismerése nem igazán okoz gondot a Számára....
-
bluyoo
nagyúr
Hát így nem fog menni mivel az egy ASRock LGA1155-ös lap azokon pedig 8 furat van mint LGA775 mint LGA1155 -ös hűtőkhöz. ASRock Combo Cooler Option (C.C.O.)
A cikkben az LGA775-ös furattal sem tudta felhelyezni a hűtőt a hátlap miatt ezért kellett barkácsolnia.
Viszont az LGA1150-es lapjain már az ASRock is elhagyta ezt a megoldást szóval csak az LGA1150-es furattávolság maradt.
LGA 775 72mm-es furattávolság
LGA 1366 80mm-es furattávolság
LGA 1156 és 1155 és 1150 75mm-es furattávolság -
bluyoo
nagyúr
Mondjuk nem mintha jelenleg a PCI-E 3.0 akkora előny lenne.

Bár már az AMD is alkalmazni fogja az új FM2+ -os lapjain ...
Ok hogy terheletlenül nem esznek sokat de 2db VGA akkor is többet eszik mint egy!
Plusz komolyabb táp is kell ugye mert 2db VGA azért tud kérni terhelés alatt.
A hűtőt azért nem árt ellenőrizni nehezen hiszem hogy 2007-ben felkészítették volna az LGA1150-re.
Lehet csak az új példányok .... -
Y72
aktív tag
válasz
bluyoo
üzenetére
Ez igaz, valahogy elkerülte figyelmem. Marad az intel.
Most van egy Asus HD 7870 -em, ha nincs terhelve nem melegszik, nem fogyaszt sokat, majd még egy ilyet raknék be, quadro / firepro kártya helyett.
A hűtő úgy tűnik kompatibilis lesz, tárgytalan a kérdésem. -
Y72
aktív tag
Kösz a tanácsot, az amd-t azért fontolgattam mert van hozzá olyan lap amibe 2 vga-t lehet tenni 16 x sebességel. Intelnél ilyet nem találtam. Az a terv hogy ha majd kevés lesz a teljesítmény egy 2. Vga-val tuningolom.
Ilyen hűtőm van a típust nem sikerül kinyomozni mobilon:http://www.google.hu/search?q=zalman+cooler+lg775&hl=en&gl=GB&source=android-browser&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7aFOUpPwOcjFtAa4_oGwCQ&ved=0CEoQsAQ&biw=360&bih=529&dpr=1.5#biv=i%7C18%3Bd%7CLvuJ4x2EBNq_RM%3A
-
bandi0000
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
jó ég
Na mind1 majd jön a hivatalos is nem kell senkinek se besz..ni 
-
bandi0000
nagyúr
senki se olvas Ph-t?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
kristof123
üzenetére
Nyilván igaz lehet, de azért a "normál" masinákon is el fog futni szépen, ez inkább csak optimalizálás kérdése.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
kristof123
üzenetére
Sztem Sleeping Dogs fajta játék,szóval nem szükséges nagyobb gép,mint az alá kellett.
-
Y72
aktív tag
Üdv!
Régóta tanulmányozom az összefoglalóban linkelt 2 oldalt, de annyira ellentétes eredmények vannak benne, hogy nem tudom mi az igazság. Szükségem lenne a magas memória sávszélességre, a teszt szerint az AMD platform az Intel core2 szintjén mozog: intel 14-20000Mb/s vs AMD 7-8000 Mb/s. Mennyire igaz ez?
http://www.memorybenchmark.net/
Konkrétan i54670K és FX8350 -es között nem tudok dönteni.
Felhasználás: 20% tervezés,munka, 30% játék, a többi film,zene üresjáratFontos lenne még, hogy alapjáraton ne főzze meg magát a proci, saját tapasztalat hogy NvidiaGTX880-as kártyám ezért ment tönkre 4,5 év után, mert folyamatosan 50°C-volt és a memória megadta magát. Szóval hosszú távra szeretnék procit venni.
A régi LGA775-ös proci hűtőt fel lehet aplikálni LG1050-re vagy AM3+-ra? Nagyon jó hűtő felesleges lenne újat venni.
THX!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kristof123
üzenetére
olvass ph-t, már meg is cáfolták, tehát nem a hivatalos igény

-
kristof123
őstag
Watch Dogs gépigény. Ebből mennyi lehet igaz?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Semmi más előnye nincs. De ahogy Rypejakten is írta ezek a CPU-k szinte semmit nem kajálnak terheletlenül.
"bár gondolom teljesítményben mind a kettő köröket verhet rá" Na ebben sem tévedtél!
Intel Core 2 Duo E8400 vs Core i5-4570 bár az "S"-es azért szerényebben adja elő Intel Core 2 Duo E8400 vs Core i5-4570S.(#47483) kromatika
Végül is az i5-3450 is tuningolható valamelyest arra a pro 3 tökéletes.
Mondjuk csak a PCI-E 3.0 miatt biztos nem választanám. -
htc07
addikt
Sziasztok!
Ezzel a processzorral szemezek: AMD X2 A6 6400K (box)
Azt találtam róla, hogy processzorba integrált (?) Radeon HD8470D van.
Ennek hasznát tudnám venni úgy, hogy éppen egy hasonló, csak előző szériás radeon van a gépemben? Tehát, a kettő együtt tudna forogni, hogy hatékonyabb legyen?
-
sfefe
addikt
Oks ertem.
A 2120 meg a 2030 kozott kb 1000 forint a kulonbseg tehat joforman egy arban vannak...Akkor mar csak vmi lapot kell valasztani, milyen lap legyen amiben mondjuk majd ha megis kell bele lehet tenni egy pl i3-at? ( es megsem szamitana "gagyi" lapnak )
-
bandi0000
nagyúr
szál/szál-ban kb 10% viszont ugye ott ahol kihasználja a gép a 4 szálat, ott 50%-ot is ráver, de szerintem neked ez nem kell, ha nagyob gamer gépet akarsz akkor kell a 4 valódi mag tehát I5, netezésre régi játékokra ahol a 2 magot használja ki ott elég a G2120 ráadás a procid mellé nem is kell erősebb
-
NYPD
senior tag
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
7000 Ft nem vészes. Lehet, hogy akkor én is ezt a hűtőt választom majd.
Nagyjából akkor össze is állt amin összeszeretnék rakni:
ASUS M5A97 EVO R2.0
AMD FX-8320
8GB DDR3-1600
GTX660 2GBÉrdekesség: Láttam egy leírás apaján hibátlan ASUS GTX670 kártyát 38.000 Ft-ért... Elég durván van árazva, iszonyat jó vétel lenne, de sajnos még nincs meg rá a pénzem... Aztán ennyiért lehet hogy átverés. Vagy csak nem ért hozzá az illető.
-
Derek V.
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Gigabyte Poseidon 310 meglévő házba lesz az új rendszer.Van vízhűtéshez kialakítás a házban,de egyenlőre felejtős a költségvetés miatt
.Így is szép összeget kell kicsengetni ...
Ezért kérdeztem a processzor hűtőt,mert ha nem megfelelő amit választottam,akkor inkább arra áldoznék pár ezressel többet! -
Zsivaagoo
őstag
Én Arctic Cooling Freezer 64 Pro-t tettem a 8320-ra 7 k-ért. Kedvencem ez a hűtő. Halk, könnyű felszerelni (intelre nem lehet
) 150 W hőt bír elvinni úgy, hogy nem hallod. A leghalkabb házhűtő venti is túlordítja.----------------
A tuning pedig nem bonyolult a 970A-UD3 esetében (sem). -
Derek V.
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Akkor alaplap Asus GRYPHON Z87 jó választás lesz!Memória pedig Corsair 2x8GB DDR3 1866MHz CMY16GX3M2A1866C9.
Corsair Vengeance Pro DIMM memória modulok. 16 GB kapacitás. 2 x 8 GB kiszerelés. DDR3-as memória típus. 1866 MHz órajel. CL 9-es késleltetés.Típus: memória
Kapacitás: 16 GB
Kiszerelés: 2 x 8 GB
Kialakítás: 240 tűs DIMM
Memória típus: DDR3
Órajel: 1866 MHz
XMP támogatás: Van
Termékcsalád: Vengeance Pro
Hűtőborda: Vengeance
Hűtőborda színe: Szürke
Késleltetés: 9-10-9-27
Feszültség: 1,5VTuninghoz szerinted megfelelő lesz?
-
Derek V.
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A gép általános felhasználásra és most ugrik meg a költségvetés
játékra (pl. Crysis3,Battlefield3) lesz használva.Tuning mindenképp lesz,amennyire a költségvetés engedi!
Tudom,hogy elég lenne RAM-ból a 8GB -IS
,de ahogy mostanában emelkednek a memória árak
azt nem nevezném vevőbarátnak!
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el! 
Egy 7770 is elég lenne oda, ne csodálkozz hogy maxon megy a proci.
is

.Így is szép összeget kell kicsengetni ...
) 150 W hőt bír elvinni úgy, hogy nem hallod. A leghalkabb házhűtő venti is túlordítja.
azt nem nevezném vevőbarátnak!
VirsLee