- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
PROTRON #19121 üzenetére
Jellegzetes képfeldolgozási hiba jelentkezik a határfelületeknél, amikor egy sötét felületet egy világos felület követ.
Nem tudom mennyire látszik ezen a képen, de a felső felében próbáltam illusztrálni a jelenséget. Amikor egy világos és sötét szürke felület találkozik, akkor a határon a világosból fehér lesz, a sötétből fekete. Felerősödik a különbség. Ilyesmi fordulhat elő a beszkennelt aláírással is.
Van amikor az egyik irányba való elmozdulás erősebb.
Esetedben valószínűleg a kék tinta vékony vonalai eltűnnek, viszont ahol vastag a vonal, ott nagyon megerősödik (sötétebbé válik).Általánosságban nem megkövetelhető a kék tinta. Jogi fórumokon ezerszer át lett ez már beszélve. A fekete ugyanannyira elfogadott. A korábbi előírás kb. a '80-as, '90-es években, a színes fénymásolók megjelenésével megszűnt. Korábban a fekete változat volt a fénymásolt, kék az eredeti. ide eredeztethető vissza. Viszont aki makacs módon ragaszkodik hozzá, azzal minek kekeckedjen az ember, még ha tudja, hogy helytelen ez a követelés. Legfeljebb belső szabályzatban kérhetik.
A tálca emlékeim szerint nem miden modellhez rakható hozzá, csak a család magasabb sorszámmal rendelkező tagjaihoz. És talán első pillanattól kezdve mondtam, hogy A3-as lapot kézzel adagoltatni elég problémás lehet. Nagyon bénácska elemek tartják meg a lapot, és ekkora felületnek alapból sem nagyon van tartása,. Folyamatosan elől hagyva pedig magába szívja a nedvességet. Alapesetben is folyamatosan sérül a papír rost szerkezete, és ilyenkor a kedvezőtlen tényezők együttesen lépnek fel. És a lapra szálló apró port még meg sem említettem.
Az A3-as lapokat védeni kellene a "romlástól", a káros külső behatásoktól.