Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4024) maestro87


maestro87
őstag

Ha valakit érdekelne a Xerox Phaser 3010 minősége:
Kiváló minőség, képjavítással:
[link]
És Normál minőségű nyomat képjavítás nélkül:
[link]
A valóságban a kiváló minőségű nyomatban a 2/2-es vízszintes vonalak nagyítóval nézve még nagyjából elkülönülnek egymástól, bár ilyen vékony, sűrű vonalakra már nincs is szüksége senkinek.
A képen jól látható a normál minőségű vonalak egyenetlensége is, ami azonban normál dokumentumok nyomtatásakor nem jelentkeznek (pl. formanyomtatványoknál, ahol nincsenek sűrű párhuzamos vonalak)
Mindkettő színesben 600dpi-vel lett szkennelve egy ősrégi Canon MPC190 szkennerrel, vagyis ezért ilyen csúnyácskák a képek.:) A normál minőségű kép pedig véletlenül egy kicsit nagyítva lett kinyomtatva, tehát ennél egy kicsit rosszabb képre kell számítani.

A nyomtatót 700 oldalra elegendő tonerrel szállítják és adnak hozzá USB kábelt is.
Bemelegedésnél a fogyasztás azonban felugrik 900W-ra is, tehát nem 300W körül van a maximum fogyasztás mint amit a brossúra ír. Van rajta egy hálózati kapcsoló is, így 0W-ot fogyaszt kikapcsolva. Bekapcsolva a nyomtatót egy kicsit hangosnak érzem a motorokat benne (egy alvó embert felébreszthet:)), egy régebbi HP-hez viszonyítva, azonban ebben nem érzékelek ventilátort ami nyomtatás után még pörögne egy darabig. Tehát a nyomtatás végeztével azonnal készenlétbe vágja magát. Legalábbis ezeket vettem észre a nagyon sok 5 oldal után amit kinyomtattam eddig vele. :D
A telepítése meg roppant egyszerű, feltelepíti saját magát amint csatlakoztattuk.

Összegezve elég jó kis nyomtató, vázlat minőségben is szépen nyomtat ami elegendő minőség pl. jegyzetek nyomtatására. SMD integrált áramkörök számára pedig a kiváló minőséget kell választani és akkor nincs vele semmi gond.

És végül itt van az eredeti kép, ha valaki leszeretné tesztelni a nyomtatóját.
[link]

Van még a Xeroxnak egy akciója is ami március 31-ig érvényes: termékregisztrálás esetén nagykapacitású gyári toner vásárlásakor 20% kedvezményt biztosítanak. Tekintettel arra, hogy gyári tonerrel is 6-7Ft/oldal költségekkel nyomtat, lehet érdemes kihasználni ezt az akciót.

Hátrányként most csak annyit tudok megemlíteni, hogy elég sok mozdulat kell a nyomtató tálcáinak összecsukására és kinyitására.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.