- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Virag.h #34218 üzenetére
250 ezer forint felett mindenképp jár a 3 év, mert az állam erre kötelezi a boltokat a sávos garancia miatt. De 250 ezer forint alatt is járhat, ha hivatalos magyarországi disztribútortól szerzik be, ami megadja a 3 éves gyári Synology garanciát. (Adott modellekre ugyanis 3 év jár.) Ezek a boltok szokták azt is írni, hogy adnak magyar regisztrációs kártyát.
Itt van például ez a bolt. Sosem vásároltam itt, 250 ezer forint alatt van a termék ára, és mégis megadja a 3 év garit. Azért, mert ez valószínűleg hivatalos disztribútortól veszi, amire a regisztrációs kártya is utal.
First shop garantáltan nem a hivatalos disztribútortól veszi, náluk konkrétan rákérdeztem erre. Ettől függetlenül annyira jó áron adják, hogy érdemes lehet ott megvenni. Ezek a Synologyk tényleg nagyon ritkán romlanak el.
Egyébként lehet még venni plusz két év garit a Synology website-on. Az enyémhez (923+) 65 euró. Valószínűleg meg fogom venni, ha letelt a 2 hét, és addig nem álltam el a vásárlástól valami miatt. Akkor összesen 5 év garanciám lesz. Annyi idő után el is szoktam adni a NAS-t.
-
Virag.h
aktív tag
Jelenleg most a firstshop on a legolcsobb a synology ds424+.
erdemes itt vasarolni vagy vannak jobb/megbizhatobb boltok ahol esetleg meg olcsobb is? -
-
-
válasz
VANESSZA1 #34212 üzenetére
Amit legutoljára olvastam erről az az volt, hogy az ellenőrzött lemezek lesznek támogatva. Most induláskor persze csak Synology lemezek vannak a listán, de bármelyik gyártó nevezhet be saját lemezeket az ellenőrzési folyamatba és akkor az ő lemezeik is rajta lesznek. Meglátjuk mit fog ez okozni a gyakorlatban.
-
Igen, persze hogy van. Nem veszel x25+-os gépet, és nem veszel Synology merevlemezt
De most komolyan milyen ez már? Nem fogy a Synology HDD/SDD akkor előírom, hogy továbbá nem támogatott más merevlemez használata csak az enyém..
Most mit értek el? Veszel egy DS723+-t vagy DS923+-t és 10 év nyugi.Erre nem tudok peticiót, az elöbbit is a Face-n láttam.
-
-
Reménykedni lehet, de ahhoz nagyon-nagyon sokan alá kellene írják. Mondjuk Én se szeretem az ilyen egyoldalú megoldásokat, és hát a mostani lépésük sem nyert tetszést nálam, hogy a x25-ös gépek kötelező Synology HDD használatát írják elő.
Ezért van nagy kereslet most a x23-as x21-es gépekre. -
-
Video Station - valaki indított egy Change.org petíciót! https://chng.it/QXRTqfjgx8
Ha úgy érzed, hogy fontos volt számodra a Synology NAS-on a Video Station akkor érdemes aláírni... -
Egon
nagyúr
válasz
Virag.h #34202 üzenetére
El lehet gondolkodni ezen is:
DiskStation DS420+ (felújított) | Synology Inc.
Gyengébb persze, nincs SSD meg kevesebb RAM, cserében olcsóbb és van rá 2 év gari. -
Virag.h
aktív tag
Olyan kerdessel fordulnek ismet hozzatok h a kovetkezo synology nas meger e 190e ft ot?!😕
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Jövedelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged