- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok. Ps5 / pc használatra melyiket választanátok inkább?
msi g274qpf qd vagy dell g2724d. -
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 1440p monitort pc-re és ps5-re. Topicot olvasva megfelelőnek találtam ezt a modelt MSI GAMING G274QPF-QD [link] .Tegnap viszont észre vettem egy olcsóbb kiadást a gyártótól MSI G272QPF [link] . Ahogy látom az utóbbira nincs se amd se g-sync tanusítvány. Kérdésem az mennyire lehet ez hátrány , hogy nincs tanusítvány ? (nvidia kártyám van)
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Picit eltér a fórum fő témájától . Adott egy monitor [link] . Kérdésem az lenne , hogy hdmi kábellel vagy dp csatlakozást válasszam ? Freesync /G-sync kihasználás végett. Válaszotok előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok ! Szerintetek érdemes egy ilyen monitorra figyelmet szentelni ? [link] Egy 21 " -os ips 60 hz-t váltana.
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Tudnátok nekem ajánlani 24" -os monitort? Full HD felbontáson használnám főleg játékra, valamint a ps 4 re. Keret rá ~100.000 ft. Válaszotokat előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Valaki tudna segíteni sürgős lenne Link
-
jozs6200ax
aktív tag
Hali!
Monitort cserén gondolkodom , ám már elég nagy a kínálat napjainkban és nem tudom melyik mennyire megbízható. Szóval a ti segítségeteket szeretném kérni , mégpedig az ajánlásban. Nagyából 30-45 k között gondoltam mindenképpen, led legyen és energiagazdaságos .Filmre játékra lenne . Válaszokat előre köszönöm -
jozs6200ax
aktív tag
Üdv
Egyik rokonomnak a monitorja tegnap óta halottnak van nyilvánítva és mihamarabb kellene egy új . Tudnátok ajánlani egy netezésre játékra filmezésre használt monitort a keret 40.000 ft .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest