- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok. Ps5 / pc használatra melyiket választanátok inkább?
msi g274qpf qd vagy dell g2724d. -
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 1440p monitort pc-re és ps5-re. Topicot olvasva megfelelőnek találtam ezt a modelt MSI GAMING G274QPF-QD [link] .Tegnap viszont észre vettem egy olcsóbb kiadást a gyártótól MSI G272QPF [link] . Ahogy látom az utóbbira nincs se amd se g-sync tanusítvány. Kérdésem az mennyire lehet ez hátrány , hogy nincs tanusítvány ? (nvidia kártyám van)
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Picit eltér a fórum fő témájától . Adott egy monitor [link] . Kérdésem az lenne , hogy hdmi kábellel vagy dp csatlakozást válasszam ? Freesync /G-sync kihasználás végett. Válaszotok előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok ! Szerintetek érdemes egy ilyen monitorra figyelmet szentelni ? [link] Egy 21 " -os ips 60 hz-t váltana.
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Tudnátok nekem ajánlani 24" -os monitort? Full HD felbontáson használnám főleg játékra, valamint a ps 4 re. Keret rá ~100.000 ft. Válaszotokat előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Valaki tudna segíteni sürgős lenne Link
-
jozs6200ax
aktív tag
Hali!
Monitort cserén gondolkodom , ám már elég nagy a kínálat napjainkban és nem tudom melyik mennyire megbízható. Szóval a ti segítségeteket szeretném kérni , mégpedig az ajánlásban. Nagyából 30-45 k között gondoltam mindenképpen, led legyen és energiagazdaságos .Filmre játékra lenne . Válaszokat előre köszönöm -
jozs6200ax
aktív tag
Üdv
Egyik rokonomnak a monitorja tegnap óta halottnak van nyilvánítva és mihamarabb kellene egy új . Tudnátok ajánlani egy netezésre játékra filmezésre használt monitort a keret 40.000 ft .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest