- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok. Ps5 / pc használatra melyiket választanátok inkább?
msi g274qpf qd vagy dell g2724d. -
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 1440p monitort pc-re és ps5-re. Topicot olvasva megfelelőnek találtam ezt a modelt MSI GAMING G274QPF-QD [link] .Tegnap viszont észre vettem egy olcsóbb kiadást a gyártótól MSI G272QPF [link] . Ahogy látom az utóbbira nincs se amd se g-sync tanusítvány. Kérdésem az mennyire lehet ez hátrány , hogy nincs tanusítvány ? (nvidia kártyám van)
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Picit eltér a fórum fő témájától . Adott egy monitor [link] . Kérdésem az lenne , hogy hdmi kábellel vagy dp csatlakozást válasszam ? Freesync /G-sync kihasználás végett. Válaszotok előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok ! Szerintetek érdemes egy ilyen monitorra figyelmet szentelni ? [link] Egy 21 " -os ips 60 hz-t váltana.
-
jozs6200ax
aktív tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Tudnátok nekem ajánlani 24" -os monitort? Full HD felbontáson használnám főleg játékra, valamint a ps 4 re. Keret rá ~100.000 ft. Válaszotokat előre is köszönöm
-
jozs6200ax
aktív tag
Valaki tudna segíteni sürgős lenne Link
-
jozs6200ax
aktív tag
Hali!
Monitort cserén gondolkodom , ám már elég nagy a kínálat napjainkban és nem tudom melyik mennyire megbízható. Szóval a ti segítségeteket szeretném kérni , mégpedig az ajánlásban. Nagyából 30-45 k között gondoltam mindenképpen, led legyen és energiagazdaságos .Filmre játékra lenne . Válaszokat előre köszönöm -
jozs6200ax
aktív tag
Üdv
Egyik rokonomnak a monitorja tegnap óta halottnak van nyilvánítva és mihamarabb kellene egy új . Tudnátok ajánlani egy netezésre játékra filmezésre használt monitort a keret 40.000 ft .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged