- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
dabadab #54656 üzenetére
mármint, hogy magam mögé tegyek valami lámpát, ami a környezetemet bevilágítja kicsit, nem?
ja, meg ért egy másik meglepetés is a wide formátum miatt: büngészéskor szinte minden oldal két szélén ez a rengeteg üres hely...azért vettem én 24"-es monitort, hogy legyen hely a sok reklámnak, vagy a nagy semminek?ez már tényleg istenkáromlás, de crt-n a videók sem "szagattak" ennyire. válaszidő? asszem még mindig várnom kellett volna a crt-ről tft-re váltással, mert még mindig nem kielégítő számomra a technológia.
oké, a színek sokkal jobbak.
-
macskea
őstag
válasz
dabadab #54656 üzenetére
Tényleg, az U2413H-ra gondoltam, elnézést. Ez van, az ember ne kommenteljen reggel.
Azt meg tudom, hogy nem a paneltől függ, nem is azt írtam, hanem azt, hogy az IPS-es monitorok általában magasabb minimum fényerővel rendelkeznek, mint mondjuk egy VA paneles. Valószínűleg a panelek kapcsán lehet valami oka annak, hogy az egyikbe más háttérvilágítás kerül mint a másikba. Mindenesetre VA-sból könnyebb olyat találni, ami éjszaka nem süti ki a szemed.
Szerintem.
(#54657) Isual, (#54658) schawo, ez neketek is ment.
Miért VA? Mert nekem is az van.
Viccet félretéve az IPS sem mindenható és univerzális, hiába gondolják sokan azt. Van helye a különféle VA meg TN paneleknek is, a megfelelő helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged