Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aginor

veterán

válasz lcee79 #139615 üzenetére

Nézd. Szerintem mindkét technológia jó és egy átlag user egyikkel sem tud mellényúlni. Csupán az a helyzet, hogy az egyik a közvélekedés szerint jobb, mint a másik, ilyenkor hasonló ársávban nyilván ez lesz az ajánlott. Ettől még a másik (jelen esetben a WOLED) nem lesz önmagában rossz.
    Tapasztalatból mondom, hogy a QD-OLED képminősége fantasztikus -kár, hogy nekem fáj tőle a fejem- , de ha nem teszed oda egy WOLED mellé, akkor az is az. ;) Az Asus XG-je pedig az egyik legjobb 27" WOLED a piacon, tehát ha az van az asztalodon, akkor nincs okod panaszra (szerintem nekem is ez lesz a köv lépés vagy az LG GS).

Gebriel #139610: kicsit igen, de az okoz némi kavart, hogy egy OLED esetében a fekete miatt elég a kisebb csúcs fényerő is, viszont ezt addig nem fogod elhinni, amíg nem látod. ;) Amúgy a G6 SDR fényereje tényleg átlagos. Én azt sajnálom, hogy SDR tartalmakra nem lehet ráengedni a magasabb fényerőt, amit amúgy HDR-ben tud a monitor.

• lcee79

addikt

válasz lcee79 #139615 üzenetére

Az LG black friday alkalmából mindegyik oled monitort, amit néztem, 20-30.000 ft-al felárazott, és most abból jön le a 15%. Így is olcsóbb lett mint máshol, de azért nem annyival, szóval majdnem olyan, mint ha tegnap az alacsonyabb árból vett volna le 10-et, mert tegnapig olyan kupon volt, és nem összevonhatók a kuponok mint a samsungnál, és a 0% cetelem hitel sem minden monitorhoz jár...
    Tegnapi ár:

Mai:

Nem tudom hogy a webshopok ezzel a szokásukkal mikor állnak le, nem is hinném hogy teljesen tisztességes, de hát ők tudják.
    Minden évben volt ilyen az emag is csinálta mikor oled tv-t kerestem, de azoknál volt olyan is hogy a 450.000-es C9-et felárazták black friday alkalmából 570.000-re és 500.000-re árazták vissza ami már délelőtt 10 órakor 570.000 ft volt, mert elfogogyott az akciós...
    Hétfőn reggel újra 450.000 ft volt
    Ezt azért tudom mert figyeltem, és ki is mentettem akkor is a kérpenyőképeket. :)
    És máshol is vettem meg a tv-t, mert karácsonykor meg még jobb áron volt a mediamarktban akkor épp...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés