- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
lcee79 #139615 üzenetére
Nézd. Szerintem mindkét technológia jó és egy átlag user egyikkel sem tud mellényúlni. Csupán az a helyzet, hogy az egyik a közvélekedés szerint jobb, mint a másik, ilyenkor hasonló ársávban nyilván ez lesz az ajánlott. Ettől még a másik (jelen esetben a WOLED) nem lesz önmagában rossz.
Tapasztalatból mondom, hogy a QD-OLED képminősége fantasztikus -kár, hogy nekem fáj tőle a fejem- , de ha nem teszed oda egy WOLED mellé, akkor az is az.Az Asus XG-je pedig az egyik legjobb 27" WOLED a piacon, tehát ha az van az asztalodon, akkor nincs okod panaszra (szerintem nekem is ez lesz a köv lépés vagy az LG GS).
Gebriel #139610: kicsit igen, de az okoz némi kavart, hogy egy OLED esetében a fekete miatt elég a kisebb csúcs fényerő is, viszont ezt addig nem fogod elhinni, amíg nem látod.
Amúgy a G6 SDR fényereje tényleg átlagos. Én azt sajnálom, hogy SDR tartalmakra nem lehet ráengedni a magasabb fényerőt, amit amúgy HDR-ben tud a monitor.
-
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #139615 üzenetére
Az LG black friday alkalmából mindegyik oled monitort, amit néztem, 20-30.000 ft-al felárazott, és most abból jön le a 15%. Így is olcsóbb lett mint máshol, de azért nem annyival, szóval majdnem olyan, mint ha tegnap az alacsonyabb árból vett volna le 10-et, mert tegnapig olyan kupon volt, és nem összevonhatók a kuponok mint a samsungnál, és a 0% cetelem hitel sem minden monitorhoz jár...
Tegnapi ár:Mai:
Nem tudom hogy a webshopok ezzel a szokásukkal mikor állnak le, nem is hinném hogy teljesen tisztességes, de hát ők tudják.
Minden évben volt ilyen az emag is csinálta mikor oled tv-t kerestem, de azoknál volt olyan is hogy a 450.000-es C9-et felárazták black friday alkalmából 570.000-re és 500.000-re árazták vissza ami már délelőtt 10 órakor 570.000 ft volt, mert elfogogyott az akciós...
Hétfőn reggel újra 450.000 ft volt
Ezt azért tudom mert figyeltem, és ki is mentettem akkor is a kérpenyőképeket.
És máshol is vettem meg a tv-t, mert karácsonykor meg még jobb áron volt a mediamarktban akkor épp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest