- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Az a kombó nekem fura, én 32 colos 1440p-t használok, ez túl nagy, látom a subpixeleket rendesen de azt gondolom 27 colon a 1440p, 32-n meg a 4k már jó kell legyen. Aztán lehet tévedek, nem árt megnézni élőben. Az a bajom monitorokat browsolgatok, de a közelemben nincs ahol megnézni.
-
Johnyy
tag
"Sajnos egyre inkább be kell látnom, hogy a 4K felbontás -hiába gyönyörű a kép, meg a világ legjobb dolga a magas pixelsűrűség- nem nekem való. Meg kezdem úgy érezni, hogy a szememnek se igen tetszik netezés közben 27"-on."
Hogy használtad?
Én is 27" 4K monitort terveztem következő monitornak.
Elméletben 4K 200%-os nagyítással ugyanakkora szöveget eredményez, mint az 1080p, csak sokkal jobb élességgel.
Vagy 4K monitor 1080p-re állítva is jó lehet.
Többségében én is filmet nézek, és neten olvasok, játszani nem szoktam.
A 4K azért lenne jó elméletben mert a 720p, és az 1080p-s filmeknek is egész számú többszöröse, míg az 1440p nem egész számú többszöröse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged