- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #81891 üzenetére
Z35P 120Hz-et tud.
-
eeeasy
csendes tag
3440x1440@144Hz monitor létezik valahol?
-
Isual
veterán
válasz
deja vu #81888 üzenetére
Szerencsére ebben nem vagyok ennyire megszállott
nekem csak van a gép, nem eszköz semmi xtrara, nem vele keresem a kenyerem, igazából még ez a monitor is feleslegesen jó nekem, de erre anno igényes voltam és nem bánom meg. 5 év után van benne kemény 3000 óra, szóval mondhatni eléggé megkímélt,egy CCFL gond nélkül tud 10e órát, szóval velem marad még sokáig. Engem nem a méret vonz, van egy retina MPB-m és ha azt használom pár napig, internet, böngészés, akkor utána azért fáj a 23"-Full HD
nekem csakis egy jól optimalizált OS mellett egy hasonló méretű 4k monitor lehet csak idővel előrelépés. A nagyobb méret cseppet sem motivál. Plusz ezzel még ritkán tudok 1-2 játékkal játszani is, szóval egyelőre jó is, hogy nincs ilyen alternatíva
.
-
deja vu
addikt
Az egy nagyon jó kis monitor és elfogadom az álláspontod.
Viszont annyira nem értem meg, nekem egyfolytában összemennek a dolgok (TV-ből már a 75 hüvelykes modelleket nézegetem csak azok is alsó hangon 1-2 milliós összegbe kerülnek
, monitor, mobil kijelző
), már kicsi a 27" WQHD monitor és minden vágyam egy 4K 32 hüvelykes A-TW-s monitor ami sajnos csak egy darab létezik (EIZO CG318), és az is ~1,4 millió. Csak az ára tart vissza. Mondjuk jön állítólag még egy ugyan ilyen paraméterekkel rendelkező kicsit még jobb EIZO 2 misiért ami megint csak embertelen összeg. Grafikus az egyik végzettségem, de így hogy nem dolgozom a szakmában és csak hobbi az egész számomra így nekem sajnos nem ér meg ennyit. Ha azzal foglalkoznék akkor valószínű megvenném őket munkára.
Remélem sokáig kiszolgál téged az a jó kis NEC monitor. Pár hónapja nagyon bizsergett a kezem, hogy rányomjak a megrendelés gombra a PA272 esetében, de aztán rájöttem, hogy semmivel sem jobb mint ami most van, csak azért vettem volna meg mert bezuhant az ára, meg régi álmom volt egy olyan jó kis NEC. 450-ról lement az ára egész baráti ~370 körülire, ennyiért nagyon jó kis profi monitor jó ár/érték aránnyal. -
Isual
veterán
válasz
deja vu #81855 üzenetére
Mindig is vonzani fog az a monitor, de nem használnám ki és az igazat megvallva nagyon eltalatam azt a SV231-et még 2012-ben, öröm ránézni továbbra is. Lifetime basICColor licenc, van hozzá koloriméterem, sRGB elég, CCFL, true 8 bit és tökéletes homogenitás ~1000-res kontraszt mellet. Ma sincs nála jobb. Boldog vagyok vele
-
törölt tag
Basszus elmentem a MediaMarkba, mert elvileg ott ki van téve a Samsung új 27"-os 1440p ível monitorja...
Őrsön: "Van 1db, de nem tettük ki, mert akkor már nem tudnánk árában eladni, az Arénában viszont van."
Ok, átmentem oda: "Nem hallattom még róla, de a gép szerint a raktárban van 2db."Bameg, azért nem nagyon erőltetik meg magukat!
Végül azon gondolkoztam, hogy inkább miért ne LCD TV-t vegyek monitor helyett, a megfelelő típusoknak nem is vészes az input lagja meg van HDR is, meg adott esetben OLED....
(meg eleve sokkal nagyobb).
Végül az egyik eladó bebizonyította nekem, hogy a 4K 100Hz-en bármelyik HDMI kábel tudja
-
dezs520
senior tag
Sziasztok.
Van valakinek valami ötlete esetleg?
Elég sokat utazom,és ps4-et magammal szoktam vinni,de a megjelenítővel mindig bajban vagyok,van egy kis 50 cm es lcd tv-m,de még ígyis elég maceráns,nehéz(régi,és dvd lejátszó van benne)
Tehát valami tab méretű,vagy kicsit nagyobb megjelenítőröl tudttok esetleg? A lényeg a hdmi,a hang sem számít...
Vagy csak a hagyományos monitorok közt találok ilyeneket? -
válasz
laskr99 #81872 üzenetére
Acer KG221Qbmix - 1ms, 75Hz, Freesync, TN panel, de a jobbik fajtából, és Brekk meglehetősen elégedett volt a 24"-os verzió kalibrálásával.
LG 22MP68VQ-P - 5ms, 75Hz, Freesync, IPS panel, no komment.
Dell P2217H - 6ms, 75Hz-re húzható, IPS panel, nem kell bemutatni.
-
laskr99
addikt
Létezik Acer Predátor monitorból 22 colos? Vagy 24 a minimum?
Mit ajánlotok játékra 50k környékén 22" és kicsi kávákkal. HDMI képes legyen. Asus monitort ne ajánljatok, az itt ajánlott VX229H-val 3 hónapja küzdök garanciáztatás terén,feljött a kijelző.,többet soha Asus.(Ezzel nem hibáztatok senkit, de a boltban megnézett daraboknál is ez a helyzet)./B]
Előre is köszönöm!
-
*Ropi*
félisten
Mondjuk nVidia oldalon, de már évek óta 10 Biten használom a PS-t és sosem volt Quadro kártyám, csak moddolt driveres GTX-ek.
-
Bici
félisten
-
Bici
félisten
Sziasztok!
DisplaPort 1.2-ből ki tud jönni 3840×2160 60Hz 10bit/csatorna?
A wikipedia szerint 8 biten 75Hz-et tud UHD-ben, ami kiszámolva hajszál pontosan az a sávszél, ami a 10bithez kell 60Hz mellett, de nem tudom, hogy ez így helyes számítás-e, illetve ki lehet-e centizni a sávszélt ennyire.
-
Brekk
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #81848 üzenetére
Pedig ez egyértelműen kűbel hiba.
-
Franklin
addikt
válasz
Redneck #81854 üzenetére
24" Full HD IPS G-sync monitor szerintem soha nem lesz, ne is várj rá.
Barátkozz meg az ASUS PG279Q-val: 27", 2560x1440, 144 Hz, IPS, G-sync, nem ívelt, 250e. Ezzel garantáltan elleszel legalább 5 évig.
Másik lehetőség mondjuk az Acer XB1: 24", 1920x1080, 144 Hz, TN, G-sync, nem ívelt, 5 év gari, 140e.
-
deja vu
addikt
válasz
CptAdamica #81856 üzenetére
PB328Q nagyon jó monitor a kategóriájában, jó választás.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Gondolkodom monitor cserén és egy Asus PB328Q monitort néztem ki a jelenlegi monitorom utódjának, ami egy Asus VN279QLB monitor. Tökéletesen elégedett vagyok vele, viszont web-fejlesztőként jól jönne a 2k-s kijelző és a 32", plusz nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezik az utód jelölt is. Van valakinek tapasztalata vele, vagy van esetleg más ajánlott monitor hasonló paraméterekkel?
-
deja vu
addikt
válasz
OgreImre #81834 üzenetére
"Én egy keveset játszani is szoktam a gépen és abban a lopott időben a maximumot várom el a géptől, szóval még várok a 32" 144Hz 4K nem hajlított 10bit wide gamut VA paneles FreeSync/G-Sync monitoromra max. 250k-ért..."
Úgy akkor várhatsz még vagy 4-5 évet, hogy max. 250-ért hozzá juss.
Eleve 600 ezertől indulnak majd pár hónap múlva és még azok sem tudják az összes kritériumodat.(#81833) Isual
Ja, amúgy miért nem veszel egy PA271-et? Régi álmod úgy tudom, és olcsóbban szerzek neked mint a Béka.
Van itt egy PH-s haverom, 80-ért vette de külföldre költözik, nem hiszem, hogy nagyon nyerészkedni akarna.
-
Redneck
nagyúr
válasz
AxBattler #81852 üzenetére
Sajnos ez is ívelt.
Éreztem hogy nem lesz ilyen monitor továbbra sem, de néha visszajövök és rákérdezek.
Nekem elég lenne a 100 vagy 120Hz-es IPS, G-sync és FullHD is, de ne legyen ívelt. Ilyen kijelzőt elvétve sem találok, TN-t pedig nem nagyon szeretnék, most is az van. Nyilván nem egy kategória egy komolyabbal, de nem verek el feleslegesen sok pénzt ha nem látom jelentősen szebbnek, csak gyorsabbnak.
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
Redneck #81850 üzenetére
Acer Predator Z271Bmiphzx
(#81853) Anonymus23 - de igen... akkor bukta.
Ja, hogy "úgy" lapos, hogy "nem ívelt".(#81845) Picco
Szerintem Te itt inkább Brekk-re, Isual-ra, Hexaa-ra gondoltál...Ilyen paraméterekkel én csak 100Hz-es kijelzőket tudok, de ha azt a felbontást stabilan kitolja a VGA-d 100FPS-sel, akkor már boldog ember lehetsz... Acer Predator Z35P, ASUS MX34VQ.
-
rvs
aktív tag
válasz
-FreaK- #81849 üzenetére
Annyira nem. Lehetne jobb ez igaz, mert néha feltűnik ha sötét a sarok vagy a háttér, de mivel nem fekete az editor témája, így kódolásnál szinte teljesen észrevehetetlen, játékoknál pedig nem volt még zavaró szintű. A függőleges tengely menti szín és kontrasztváltozás jobban zavar tbh.
-
Redneck
nagyúr
Nem nagyon találtam, ezért itt kérdezek.
Olyan 22-27 col közötti monitort keresek, ami teljesíti az alábbi feltételeket:
IPS, vagy hasonló színhűségű, képminőségű panel
1920x1080 felbontás
G-sync
144Hz
Lapos kijelzőLétezik ilyen?
Vagy nagyobb felbontásút, vagy hajlítottat találtam.
-
Alvin_ti4200
félisten
Tudok segíteni? Megőrülök ettől az idegesítő hibától
Monitor: Benq PD2500Q
Notebook: Lenovo ThinkPad T450Itt egy videó, ezt produkálja használat közben. A notebookon kizárólag Mini DisplayPort kimenet van, így azt használom a BenQ gyári miniDP-DP kábelével, amivel egyébként a MacBook Airt is használom minden hiba nélkül. Bent a cégnél a SW2700PT-vel hibátlanul működik a notebook ugyanúgy a gyári BenQ kábellel (az ottanival). Felbontás és képfrissítés is ugyanaz. Újraindítottam a gépet, próbáltam 59-ről 60 Hz-re átállítani a képfrissítést az Intel Control Panelben, az eredmény nem változott. A kábel biztos, hogy jó, mert a MacBook Airem továbbra is hibátlanul üzemel vele...
Megőrülök, ha így kell végig dolgozni vele a mai napot
Szerk: kipróbáltam a Brekkéktől vett fehér egy méteres miniDP-DP kábellel és azzal nem csinálja a hibát. Mi a f@...?
A fehér kábelt nem vagyok hajlandó használni egy full fekete környezetben, szóval jó lenne erre valami megoldást találni.
-
rvs
aktív tag
Rövid élménybeszámoló másfél hét használat után:
a sivatagban találtam egy ASUS MX34VQ monitor múlt héten. Elég rég óta használok munkában Dell 3415-öt, szóval a szélesség nem volt ismeretlen, azonban a panelen elsőre látszik, hogy VA. Szebb feketéi vannak, a színei is teltebbek, nagyon korrekt. Kevés csicsa van rajta, a beépített hangszóró meglepően jó (zenére nem, arra marad a füles, de yt-n valami random akármit megnézni tökéletes), nincs rá panasz. A vezeték nélküli töltés jópofa, de engem nem érint, a VESA egyelőre nem szempont, az USB hub hiánya viszont fáj.A másik játékos a Philips 349X7FJEW volt, azonban részint a talpa miatt (sok hely), részint a fehér káva miatt annyira nekem nem jött be. Igaz, ez VESA-s legalább. Hasonló specifikáció, hasonló panel valszeg, illetve amit láttam review-t az azt kissé lehúzta.
Alapvetően azt hiszem ez az egyik legjobb belépő a 34UW világba, 100Hz, Freesync, VA, aki nem kizárólag játszani szeretne, annak (kompromisszumokkal, de), tökéletes.
-
RazoR
veterán
Tudtok ajánlani 21:9 34" 3440x1440-es monitort?
-
Picco
addikt
válasz
AxBattler #81841 üzenetére
az egyetlen dolog a Samu mellett(abban sem vagyok biztos h szamit) a HDR meg a Freesync2 tamogatas.
utobbit elvileg az AOC is teljesiti, de nem talaltam tul sok informaciot a temaban.Te igen nagy szakinak tunsz a temaban, 3440x1440-bol letezik 32"+ es legalabb 120Hz Freesync? Az se baj ha 34-35"
-
anytime
őstag
Sziasztok,
munkára keresnék olyan, minimum "27-es vagy nagyobb monitort, amelyikben van olyan funkció, hogy a megnyitott 2 vagy több alkalmazás ablakait egy általam beállított séma szerint helyezi el a képernyőn.
Ezt a sémát esetleg el lehetne menteni és / vagy bármikor újra előhívni. Tudom, hogy ezt most is megvalósíthatom "kézi" beállítással is, csak érdeklődöm, hogy van ilyen irány a monitorok tervezésében?
Köszi,
A -
Kalwa
tag
Sziasztok!
Az alábbi monitorok közül melyiket javasolnátok ár/érték alapján a leginkább megvásárlandónak? A videókártya RX Vega 56 / GTX 1070 lesz, még nincs eldöntve. (G-sync monitor nem opció a magas felár miatt) Köszönöm!
-
deja vu
addikt
Több éves modellek vannak csak, semmit sem fejlesztenek ahogy látom, max. a háttérben amik nem publikusak. Persze jók azok, de nem hiszem, hogy sokáig fennmaradnak a prémium monitorok piacán ha így folytatják. Egy PA322UHD NEC azért kéne, de fizetni inkább egy CG318-ért fizetnék, nekem nem kell A-TW nélküli IPS már.
-
OgreImre
senior tag
válasz
Metlacii #81830 üzenetére
Az egyiken van Thunderbolt 2 csatlakozó, ez Mac-eseknek előny.
Ha teheted nézd meg őket, ahogy olvastam az AOC 34"-es az régebbi modell, nem tudom mennyit számít.
Én VA párti vagyok (Dell 2709W S-PVA van most), ebben az árfekvésben és erre a célra AOC U3277PWQU választanám.
Én egy keveset játszani is szoktam a gépen és abban a lopott időben a maximumot várom el a géptől, szóval még várok a 32" 144Hz 4K nem hajlított 10bit wide gamut VA paneles FreeSync/G-Sync monitoromra max. 250k-ért... -
Mister X
tag
Nem találok IGD akármit. Viszont van egy olyan beállítás: initial display output. IGFX / PCIe 1 slot / PCI ? az alaplap az GB B85M HD3 vagy esetleg engedélyeznem kellene az alaplapi grafikus meghajtót?
-
Mister X
tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne csak,hogy az alaplapi hdmi-ről miért nem megy ki jel az lcd tvr-re? Rá szeretném kötni a tv-t a pc-re és és csak a videókártya csatlakozóról megy ki jel,de abból meg csak egy van. Bocs a láma kérdésért
valami beállítás?
-
-
Kirir
tag
Jelenleg egy Samsung T260-as monitort használok. Jó nagy asztalom van, lemértem plusz-minusz 5 centiméteres tűréssel pontosan 1 méterről nézem a képernyőt. Szeretnék vásárolni egy új monitort, mert kicsinek érzem. El szoktam fordítani és az ágyamból nézek filmeket. 32 colos és 40 colos képátló méretben találtam termékeket. Ha már veszek új cuccot, akkor szeretnék 4k-s felbontást. Játszani szoktam rajta, inkább stratégiai játékokat, valamint filmeket nézek.
Elakadtam, hogy 40 colos legyen, vagy bőven elég ilyen nézési távolság és felbontás mellé a 32 col?
Illetve, hogy eme két kategóriában milyen termékek jöhetnek szóba, láttam LG és AOC termékeket.
32 colban ezeket néztem:
AOC U3277FWQ
LG 32UD59-B
AOC U3277PWQUEsetleg:
HP ENVY 27s
Philips BDM4037UW
Philips 328P6VJEBNagyon tanácstalan vagyok és egyelőre még csak érdeklődöm, tapogatozom. A fórumot visszaolvasva az AOC márkáról nem írtak rosszat. Érdeklődöm, hogy kinek milyen tapasztalata, vagy csak információja van bármely termékről. Vagy esetleg van valakinek egyéb ötlete, már márka, vagy csak típussal kapcsolatban.
-
Metlacii
csendes tag
válasz
-FreaK- #81820 üzenetére
Mérnöki munkára kell, Autocad, Archicad, Tekla stb. Játék 0. Vagy ami néha befigyel az a passziansz, félagyhalott állapotban, semmi most futó játék.
A nagy munkatér nem baj ha megvan. Napi 15-16h-t megy, így legyen tartós. A mostani egy dell U2412m, azt cserélném nagyobbra.
-
Petrell1
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék venni monitort de annyi féle van hogy már bele gabalyodtam.
Valaki tudd ajánlani valamit nekem.
Amire használnám: Leginkább filmezés, Napi dolgok böngészés. Igen szoktam azért játszani is.Ha lehetséges 1440p legyen. A Hz nem nagyon érdekel.
27-32-inch között legyen.
Szép kép minősége legyen. Szeretem a minőséget.
A keret nagyjából 100 000Ft vagyis olyan 3-400 font között.Köszönöm szépen!
-
SecRS
tag
Sziasztok!
Van "best-buy" FullHD, 16:9 IPS kategóriában 16:9-es képaránnyal 70-80ezer forintnál tetőzve?
Továbbá 21:9-téren, NVidia kártyához (GTX 1070), melyik ajánlottabb (nagyjából egy árkategóriák ezek az LG-k) ezek közül? (Tehát Freesync nem játszik, még 2 évig tuti).
LG 29UM68-P
LG 29UM59-P
LG 29UM58-P
LG 29UM69G-BÁllványra lesz rakva, hogy az asztalból minél kevesebb helyet vegyen el.
Elsődleges használat: némi Photoshop, Lightroom, After Effects, RPG-k, RTS, FPS (single), youtube, stb.
Csábító két FHD 16:9 egymás mellé rakása, de szerintem semmilyen szempontból nem célravezető számomra.Vélemény?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Metlacii #81819 üzenetére
Attól függ, mire kell..
Munkára, ahol számít a nagy munkaterület, akkor az első.
Ha főként a játék dominál, akkor a második. Az Freesync-es és 144Hz, de kisebb a felbontás. Szvsz ha a munka nem igényli a nagy munkaterületet amit a 4k nyújt, akkor nem éri meg a 4k felbontás. Főleg nem a második monitorral szemben.
-
Anonymus23
veterán
válasz
AxBattler #81816 üzenetére
Egyetértek, 27"-on a 4K szerintem nagyon pici szöveget eredményez, és programokban ahol nem megoldott a méretezés szerintem komoly szivatópálya.
Nekem a 27" 2560*1440p éppen hogy jó kategória, ettől nagyobb felbontás már nagyon kicsi lenne.
Játszani viszont tökéletes, mind méret, mind felbontás szempontjából. -
Weareus
addikt
válasz
AxBattler #81814 üzenetére
Jep, mindez nyilván igaz. A problémám abban van, hogy a legnagyobb monitorom 27 colos volt 1920X1200-ban.
A 4k az oké, hogy kell, de nem tudom, hogy 27" vagy 40+", elvégre hasonló árban mindkettő játszik és mindkettő ips.
Alkalmasint azért is kérdezgetek időben, mert van még 2 hetem eldönteni.
Kollégám vett egy 4k-s LG-t, ilyent.
Ez 27 colos, lehet meg kellene néznem élőben?
Mondjuk nála játékot nem tudnék vizualizálni, mert kizárólag filmvágásra, videoszerkesztésre használja.Persze 40+"-on nyilván messzebbről kellene nézni, de hát rugalmas vagyok meg hely is van a szobában.
-
Brekk
addikt
válasz
Diosbejgli #81811 üzenetére
Ez az állandó harc. Nincs jó válasz. Azt vedd amelyikhez húz a szíved. Mindkettőhöz jár ajándék jelenleg. Én az 5év garit preferálom, mert ha 3év múlva el akarod adni még mindig lesz 2év garija. Gari nélkül eladni valamit sokkal nehezebb.
-
Ciccuka
veterán
-
Weareus
addikt
válasz
AxBattler #81770 üzenetére
(#81770) AxBattler
Még egy apró észrevétel/kérdés.
Ez a régi kedvenc játékokra vonatkozik, amik bizony nem tudnak 4k-s felbontást, hanem annak a negyedét. (Full HD). (Pl. Dead Space).
Ezek vajon mennyire fognak csúnyán kinézni 4k-s monitoron full hd-s felbontásban 40+colban?
Ez miatt esetleg érdemes lenne 27 col körül gondolkodni? (Ti. hogy ott kevésbé lenne csúnyácska?). -
Metlacii
csendes tag
Sziasztok!
Keresek 30", vagy afölött IPS paneles monitort, mérnöki munkára, játék kb. 0. A videókártyám amd radeon R9 380 strix.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Ha nem zavar a 1440p -> 1080p downgrade, akkor hajrá! Én most váltottam 29"-osra, és nem bántam meg... bár hiányzik az AMVA panel.
Aprón van most egy 90k-ért, szinte új, vinném én is, de nem fér el az íróasztalom polcán.(#81804) Balmadi66
AOC I2269Vwm
AOC I2281FWH
ASUS VZ229H - talán ez a legjobb ár/érték arányú
BenQ GW2270H - AMVA paneles
LG 22MP68VQ-P - Freesync-es(#81805) Voice24
A marketingszövegre én nem sokat adnék, amelyikre egyértelműen rá van írva, hogy IPS, azt venném - hidd el, ha az lenne, akkor a gyártó sem rejtegetné, hanem kirakatba tenné, ráírná a dobozra, honlapra, stb.
Mint itt: "IPS technológiás panel LED háttérvilágítással, keret nélküli, vékony profilú formában", és lejjebb ott az IPS logó.
+ a User's Manual-ban is az szerepel, hogy Panel type: TFT LCD
Nyilván vannak jobb TN panelek, és amíg nincs összehasonlítási alapod, addig jó lesz az is... -
diegho
nagyúr
válasz
deja vu #81798 üzenetére
A céges laptopom egy Dell Vostro 3000-es széria. Annyira fos anyagból van, hogy ha bal oldalon megfogom és felemelem, akkor annyit deformálódik az egész, hogy a touchpad aktivizálódik és össze-vissza kijelöl mindent, kattintgat mindenfelé... jó poén. A kijelzője olyan, hogy 1-2 fokot tudom mozgatni, különben olyan szinten torzul, hogy semmi nem látszik pl egy filmből. A 8 éves lenovo otthon sokkal masszívabb és a kijelzője is jobb...
-
Voice24
őstag
válasz
AxBattler #81749 üzenetére
A betekintési szög (178/178) szerint is ips, és a gyári leírásában is benne van:
"Az apróságok tesznek egy monitort igazán naggyá. Az óriási, 50 000 000:1 kontrasztarányt kínáló és a széles látószögű IPS panelt tartalmazó VS229NA Full HD LED-es monitor a legjobb kép- és színminőségre lett optimalizálva. Ez a megközelítés kiterjed a szilárd állványra és a vékony profilra is: a stílus feláldozása nélkül garantálja a stabilitást és tartósságot."Egyébként azért írtam a kérdésem utáni nap, hogy már tárgytalan, mert időközben meg is rendeltem (emag, 27.900). Tegnap meg is érkezett, és úgy látom, az én hétköznapi, átlagos igényeimnek tökéletesen megfelel.
Amúgy köszönöm a tanácsokat. -
Balmadi66
csendes tag
Sziasztok! Használt, 22-24 colos ips paneles monitorok közül milyen márkájúakat érdemes vennem 35000 Ft-ig bezárólag? Ha írnátok pár gyártót és típust, azt előre is köszönöm.
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Dell U2713H-t készülök lecserélni, mennyire lenne szerintetek jó döntés egy 34" 21:9 helyette? Pl ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!