Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
jo oreg 30" 2560*1600 16:10-es IPS monitoromat szeretnem levaltani a kozeljovoben es erdeklodnek hogy mit ajanlanatok az alabbiak alapjan:
32" 4K, lehetoleg nem TN
jatek/film/munka tehat mindenevonek kell lennie
16:9 vagy ha egyaltalan letezik megjobb lenne 16:10, vertikalis pixelbol sohasem eleg.
USB jo lenne de nem halok bele egy elosztoba.
arban mondjuk eleg rugalmas vagyok, eleg ritkan cserelek monitort.[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Monitort keresek a kovetkezo parameterekkel:
30" - 32"+ 2560x1440 (ettol nagyobb lehet, kissebb nem) Freesync 1/2 120hz+ lehetoleg nem TN, 21:9-esek is szobajohetnek, de nem az a cel. RX Vega 64 melle lenne. PS: gorbe inkabb hatrany mint elony de nem kizaro ok.Eddig csak ezeket talaltam amik a kriteriumnak megfelelnek, de egyik sem kaphato.
AOC AGON AG322QCX
ASUS XG32VQ**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Picco
addikt
válasz AxBattler #81841 üzenetére
az egyetlen dolog a Samu mellett(abban sem vagyok biztos h szamit) a HDR meg a Freesync2 tamogatas.
utobbit elvileg az AOC is teljesiti, de nem talaltam tul sok informaciot a temaban.Te igen nagy szakinak tunsz a temaban, 3440x1440-bol letezik 32"+ es legalabb 120Hz Freesync? Az se baj ha 34-35"
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz #74018560 #82007 üzenetére
AOC AGON AG322QCX 144hz freesync, en megcelzom vele black friday-t de ha most kell akkor maris a tied lehet, jelentkezz bekaembernel a (OFF)
kakadus(/OFF)toucan madaras sivatagban.mod: OFF
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
AOC Agon 322qcx neked keszult.
32" 1440p Freesync VA 144hz,
Ha veszel egyet szivesen olvasnek a tapasztalataidrol, en is e kozott meg 32" 4k kozott vacillalok.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
Brekk: van valami altalanos beallitasi javaslatod az AOC AG322QCX-hez? Annyira mas kepe van mint a jo oreg HP LP3065-omnek hogy azt sem tudom mit allitsak rajta. Elore is koszonom
-
Picco
addikt
válasz DeathAdder #82563 üzenetére
igen, erezheto szerintem. arra is gondolj h monitort jobb esetben nem 1-2 evre veszel, tehat a kozeljovoben meg konnyen lehet olyan karid ami ki tudja hasznalni. ha belefer en ezt is tudom ajanlani: AOC AGON AG322QCX, nekem vega melle tokeletes.
-
Picco
addikt
Talalkozott mar valaki ezekkel eloben? Fonok elejtett egy ilyet par hete hogy szivesen beruhaz munkaeszkozokbe ha kell valami, marpedig eleg sokretuen hasznaljuk oket. Legfobb felhasznalasuk: Photoshop, excel tablak(jo nagyok), html szerkesztes(szoveges, grafikus), email, word es jovore valoszinuleg videokkal is bovulnek a napi teendok.
Itt van a ket jelolt amit dobott a gep:
Alvanyokat latom h nem allithatoak, de nem problema, vannak a cegnel karok is meg egy nagy rakat talp 30 colos monsztakrol.
Azon kivul hogy nemreg vettem egy AOC-t magamnak(jofele, elegedett vagyok vele), nem tudom hogy milyen minoseget kepviselnek a marka kulonbozo szeriai es ezekrol a modellekrol eleg keves az informacio.
Mindenesetre a 3 ev kiszallasos garancia, a VA/IPS panel es az ar nagyon jo ajanlatnak tunik.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz deja vu #83297 üzenetére
igen, raneztem youtube-on. de amugy nem ertem hogy ez miert nincs elterjedve, soha nem talalkoztam ezekkel pedig itt is kerdeztem a videok pedig egy ev koruliek.
-
Picco
addikt
Udv urak, munkara kellene egy monitor.
Jelenleg egy HP LP3065 @2560x1600 osregi wide gamut monstrumot hasznalok egy pivot dell 23"(asszem) 1600x1200.
Felhasznalas: Irodai munka, photoshop de nem kell calibralt cucc.
30-32" 4k lehetoleg IPS de VA is opcio.
olcso**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz OgreImre #98558 üzenetére
koszontem a tanacsot, BenQ PD3200U-ra ranezek majd idonkent, jo lenne egy otthonra a 1440p/144hz melle.
vegul lottem ebayen egy ACER BX320K-t £200-ert munkara
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mozilla Firefox
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 27MR400 Monitor
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs