Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz #67688960 #38894 üzenetére
A VA játékra tényleg lehet kissé lassúcska.
Az IPS kontrasztja dehogy szar, még szemből is jobb mint a TN, ráadásul a TN egy-két fok után már dobja a kontrasztot a semmibe. És az ember képtelen a kép közepét és két szélét is egyszerre merőlegesen nézni...
Az IPS játékra kicsit sem lassú, nem húz után.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
stranger28
addikt
válasz Tappancs2001 #38898 üzenetére
LG 22EA53VQ-P így hirtelen, ami nincs 40 felett. Plusz itt is szoktak lenni.
+ PHILIPS 227E4QSD -
Tappancs2001
senior tag
válasz stranger28 #38897 üzenetére
Szia! Köszi a gyors segítséget. Ha megkérhetnélek, le tudnál írni pár Lg ips paneles monitort pontos típusszámmal? Előre is köszi
-
stranger28
addikt
válasz Tappancs2001 #38895 üzenetére
Tudom, hogy pofátlanság, de a 45 már nagyon lehetetlen?
Ha igen, akkor ott vannak 40 alatt/körül az LG IPS-ek, meg egy Philips is.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Tappancs2001 #38895 üzenetére
Sziasztok! A felhasználási terület lemaradt az előbbi hozzászólásból: szövegszerkesztés, fényképek, filmek megtekintése.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ismerőseim kértek meg rá, hogy keressek részükre max. 35000 Ft-ig egy megbízható minőségű monitort. Minden segítséget előre is nagyon szépen köszönök. A keret pár ezer forintos túllépése még beleférne azért (40 ezerig).
-
törölt tag
válasz schawo #38893 üzenetére
igen tudom de az legalább gyors
most is tn van ami 4ms 2gtg és pont azért vettem anno jó drágán mert nem bírom ha késik a kép
általában régen is kamuztak az adatokkal és gondolom most is
a tn se elg jó csak ha húzzák, akkor milyen a va, és az ips
plusz az ips nem is egy kontraszt bajnok
szóval vagy va vagy tn
majd szerintem megnézem őket valahol élőben -
törölt tag
BENQ RL2455HM van valakinek?
-
törölt tag
válasz stranger28 #38888 üzenetére
Komolyabbon mit értesz, grafikai munkát?
Az nem lesz.
Álltalános pc(pdf, táblázat, net, tv hasonlók) és játék, ezekre kell.Pc megy rá amiből esetleg néha jöhetne hang is inkább digitális módon, hogy ne kelljen állandóan nagy erősítőt használni, pl tvhez.)
Néha laptop ezért kell a d-sub
Esetleg settopbox ami hdmi-s, és majd konzol ami szintén hdmi-s.Most pcről nincs display kiállásom, és lehet hogy nem is lesz még sokáig.
-
törölt tag
GW2760HS
erről mi a véleményetek
én is a 24 vs. 27 dilemmával küzdökhdmi nem mindig működik együtt a dvi-vel, az meg nekem is kell
van olyan cuccom amire hiába dugok hdmi kábelt dvi átalakítóval
szóval nekem mindenképp kell dvi d-sub és hdmi
vagy display d-sub hdmi[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Egyébként ezek mennyit érhetnek használtam, pixelhibamentesen, újszerű állapotban?:
Samsung 2243EW
Samsung 2243BW
LG Flatron L226WA
Samsung P2450Helső kettőt 18 körül tippelem, az utolsó kettőre nem találtam az árazós topikban példát
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz stranger28 #38881 üzenetére
Á, dehogy, nem FullHD-ban gondolkodom, 22"-n kizárólag 1680x1050-ben. Most egy 17-es laptopom dolgozom, 1600x900 felbontás mellett ez sem leányálom, a szemem majd kiesik néha a nap végére az apró betűktől. Ha nagyítok, akkor meg a hely fogy villámgyorsan
Film is lenne néha nézve ugyan, de heti kb heti 1, tehát ezzel megbékültem.
(#38882) Teaway: a kérdés vajon hogy mennyire lenne fárasztó. Sajnos kipróbálni nem igazán lehet ezt a kombót, pedig az lenne a jó, ha el tudnék tölteni 3-4 órát egy ilyen konfiguráció előtt.
Talán egy 27" lenne a megoldás, arra kb kiférne minden, de egyrészt annak is ~1,5m az ideális munkatávja, sajnos a rendelkezésre álló asztallal és szobában max 1 méteres munkatávot tudok kihozni, ezt is akkor ha berakok az asztal alá egy billentyűzettálcát.
Másrészt anyagilag olcsóbban jönnék ki 2x22-vel, használtan 40 körül megúszható
Harmadrészt ugyanolyan pixelméretet feltételezve a 27"-nak a hasznos munkaterülete ~ 2150 cm2, a 2x22-nek 2700 cm2, tehát 25%-al több.
Talán a szememnek is jobb lenne a 2x22, mert rá lenne kényszerítve hogy vízszintesen többet mozogjon és ne bámuljak messzebbről 1 pontot sokáig.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Egy ablakban Word, másikban Powerpoint, harmadikban böngésző, negyedikben képszerkesztő.
Ezt lenne jó egyszerre látni, mert már kikészülök a váltogatástól
Érdemes 2x 22"-ban gondolkodni? Mi lehet az ideális munkatáv ilyen felállásnál?
Vagy csak a nyakam fog leszakadni a nap végére a fejforgatástól?Adjuk hozzá a tényt, hogy erős szemüveges vagyok, így a látómezőm is kisebb mint az egészséges szeműeknek.
-
KAMELOT
titán
válasz Daffchy #38876 üzenetére
Fent leírtam, hogy miért. Lényeg., hogy 27" a 1080p xarul néz ki. Láttam pár ilyen monitor totál bénán néz ki. Akkor vegyél U2412M vagy DELL p jelzésű monitort. Az simán benne lesz a 90K keretedben. LG az semmi.
(#38819) sixpak: Most látom ezeket a képeket. Tényleg jó fajta monitor ez!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
titán
válasz Daffchy #38876 üzenetére
A HDMI akkor sem kell, ha XBOX-ot szeretnél rákötni. Arra ott a DVI csatlakozó, ami képileg kompatibilis a HDMI-vel, csak a hang nem megy át rajta. Mindössze egy egyszerű DVI-HDMI kábelre van szükséged. Ettől függetlenül a listán szereplő monitorokon van HDMI.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz El Kebir #38871 üzenetére
HDMi BOX miatt szükséges!
KAMELOT: Ha megkérlek titeket, hogy ajánljatok 90-ig bezárólag, akkor ne 150-ért akarjatok valamit mutatni...
60.000HUF plusszba... azért ne vicceljünk már!
Szóval egy 27"-os monitort szeretnék FULL HD felbontással normális válaszidővel és maximum 90.000 jó magyar forintba kerüljön!
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
27-es monitor vásárlásán töröm a fejem.
Jelenleg LG van (TV-ből is) és szeretem is, de már van egy két nagyobb "folt" a képernyő közepén. Sötét részeknél épphogy nem fehér...:SKritériumok:
-27-es
-FULL HD
-Játékra ajánlott legyen
-Férjen bele 90-be, de ha van 70 körül is ajánlható, nem sértődöm meg...
-HDMi, bár ezt gondolom nem kell említeni... vagy ki tudja...Asusnak láttam egy nagyon pofás 27-es monitorját, talán a MX279H, de nem 100%. Arról valami vélemény?
LG-nek jobban örülnék, persze ha van ajánlható darab tőlük.
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
mennyit érhet együtt 2db Samsung 2243BW?
egykorúak, dual-ban voltak használva.Egy ablakban Word, másikban Powerpoint, harmadikban böngésző, negyedikben képszerkesztő.
Ezt lenne jó egyszerre látni, mert már kikészülök a váltogatástól
Érdemes 2x 22"-ban gondolkodni? Mi lehet az ideális munkatáv ilyen felállásnál?
Vagy csak a nyakam fog leszakadni a nap végére a fejforgatástól?Adjuk hozzá a tényt, hogy erős szemüveges vagyok, így a látómezőm is kisebb mint az egészséges szeműeknek.
-
törölt tag
válasz JackFeryll #38855 üzenetére
A szem mechanikájáról beszéltem, meg a szemre káros hullámhosszról
Kancsalság ellen nem tudom hány centi kell, de asszem min. 40.
Persze az se jó ha mereven egy pontot nézünk sokáig, bárhonnan is.
Akit izgat a téma majd utána néz.
Létezik olyan monitor is ami figyelmeztet hogy mozgasd meg a szemed, szóval tudnak a témában jártas emberek a problémákról, de üzletileg nem preferált dolgok ezek.[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
"38856"-ra valaki?
-
Isual
veterán
válasz JackFeryll #38858 üzenetére
Sajnos nem is annyira jo. Más kategória az NEC, ehhez kétség nem férhet, s ez az U2413-2713H széria nem lett az igazi. Lényegében pont azt nem tudja rendesen (Uniformity es hw kalibració) ami miatt drágább lett, mint az elődje (U2410-2711).
@Maotun: Megfelel!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
A mai IPS-eknél már nem nagyon ügy a válaszidő, viszont a professzionális monitoroknál az input lag többnyire az átlagos, de még jó kategóriába esik.
aRGB munkán kívül többnyire mozifilmek nézésénél nem zavaró, mivel a mozikban is sokszor az sRGB-nél nagyobb színtérben vetítenek. Játékoknál meg ízlés kérdése. Van aki wide gamuttal mégnagyobb élménynek tartja a játékot, van aki a túlszaturáltság miatt "meseszerűbb" szinvilagot tapasztal, ami inkább nem kívánatos mellékhatás. Mondjuk a jo wide gamutos monitoron azok igen pontosan tudják emulálni az sRGB szinteret igy nagy gondot nem okoz a játék, bármelyik tábor képviselője is legyél.
Ajánlásom: Oázisban most akciós az NEC PA241w, szerintem annyiért egyszerűen must have! [link]
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Maotun
őstag
sziasztok!
DELL P2714H erről van valahol teszt???
Bf4 és FPS játékokhoz megfelel? -
JackFeryll
őstag
válasz #67688960 #38854 üzenetére
Ideális talán a vászon lenne ahol nem feltétlen egy pontra néz az ember folyamatosan.
Egyébként nem rossz a 60-70 centi, inkább az a nem mindegy, hogy a környezeti fényekhez képest gyenge vagy erős fényerő.
Pl full sötét szobában nem annyira egészséges max fényerőn égetni az ember retináját. -
törölt tag
válasz KillArmy #38849 üzenetére
Sokáig sokat nézve hosszútávon minden káros amit 4-5 méternél közelebbről nézel, ugyanis a szem fordítva működik mint ahogy elsőre gondolnánk.
Technikailag nehéz lenne szembarát monitorokat csinálni, mert akkor sokkal nagyobb terekre és sokkal nagyobb monitorokra lenne szükségünk.
Amit most csinálunk úgy általában ezeken a "kis" monitorokon az igazából a szemünkön elkövetett folyamatos erőszak.
Még esetleg egy rossz gyátású, vagy oda nem illő led is kinyírhatja a szemet, mert esetleg káros fénye van.[ Szerkesztve ]
-
nis.
csendes tag
sziasztok,
top top minőségű monitort szeretnék venni grafikai és video utómunkára, 3d animációra.
23-24 col alá és fölé nem mennék. (elsődlegesen eizo és nec. dell nem játszik)
a kérdés az, hogy mekkora válaszidővel para már mozgóképpel dolgozni? (60 fps alatt)
illetve aRGB-t kihasználja-e valaki aki nem csak fotózik? (nekem eddig nem kellett, de hátha én vagyok a gyík)
köszi -
KillArmy
tag
válasz stranger28 #38850 üzenetére
Már bocsi de monitorvásárlás előtt állok, ez az infó elég erősen befolyásolná a döntésemet Max nem volt egy szokványos kérdés
Köszönöm a segítséget. -
stranger28
addikt
válasz KillArmy #38849 üzenetére
Topik címét olvasd már fel nekem hangosan, kérlek.
65-70 szerintem ideális; ha pihentetsz óránként, este háttérfényt használsz, megfelelő fényerő, ésatöbbi, akkor nem kéne érdemben károsodnia a szemednek. Meg ugye üljél normálisan előtte, és akkor kripli sem leszel hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
KillArmy
tag
Hali!
Hosszútávon szerintetek egy 24"-os monitor lehet káros/egészségtelen/fárasztó olyan 65-70 centiről nézve? Van erre valami érték megadva?
Köszi -
zsolabacsi
tag
garanciával használtan ... szóval ahogy már előtte valaki belőtte azbiza kb.40e
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
válasz stranger28 #38845 üzenetére
Köszönöm.
-
deja vu
addikt
Én is ennyit mondtam volna a neve miatt, de mint mondtam az én szavam nem mérvadó.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
törölt tag
Ha display portos a monitor, arra gond nélkül rá lehet dugni átalakítóval hdmi-s akármit, pl. pc-t, ps3-at?
Van valakinek tapasztalata ez ügyben?Mintha úgy láttam volna hogy display port - dvi átalakító valamelyik irányba elektronikás, és ennek nem nagyon örülnék, jobb ha csak csatlakozó átalakító van.
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
Azt a boltban meg tudják mondani vagy honnan derül ki hogy a Dell U2312hm monitor rev06 vagy mennyi?
-
deja vu
addikt
Szia!
Offba teszem mert nem vagyok szakértő. Gondolom te valami nagy összeget akarnál érte elkérni(100 ropi ), amit nem ér meg, mivel lejárt már a híresen hosszú eizo garancia is, és új korában is 135 ezerért osztogatták. A hasonló kaliberű Hp lp2275-nél nyilván többet ér, eztet ~35 körül osztják. Pár napja láttam egy a tiednél komolyabb hp lp2475-t wcg moncsit 41 ropiért, gondolkoztam is, hogy ilyen olcsón le kéne rá csapni. Majd az okosok megmondják neked mennyit ér, az eizo név biztos sokat dob rajta.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Nem találtam jobb topicot.
Érdekelne, hogy kb. mennyit lehet elkérni egy 5 éves EIZO S2231 -ért. -
Sonic*
aktív tag
Sziasztok! 30k alatt milyen monitort ajánlotok?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
p_adam
addikt
Hi All,
Annyi volna a kérdésem (elnézést ha már volt) hogy mi a legcélszerűbb módja a P2414H és a laptop összekötésének ha csak HDMI kimenet van rajta (displayport v. dvi, kábel v. adapter)? Előre is köszi.
Nagyon tetszik a monitor, kár hogy ezt az egy dolgot csak kihagyták bosszantásként de még így is nagyon jónak tűnik. -
JackFeryll
őstag
-
törölt tag
Hello!
El kellene döntenem egy kérdést:
Kell nekem 24 colos monitornál a forgathatóság?Elsőre azt gondoltam hogy kellhet, de jobban meggondolva minek hiszen kb. két egymás mellett álló a4-es lapnyi hely van.
Jól gondolom?Akinek forgatható 24-es van az forgat, ill akinek sima van az fogatna ha lehetne?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
PWM ügyben kérdezném a hozzáértőket, hogy az alábbi lista helyes-e, mert nem találtam mindenre egyértelmű infót.
u2312HM (6-os revtől mentes ?)
u2412m (nem)
p2314h (nem)
p2414h (nem)
IPS231P-BN (?)
23EA63V-P (igen, 220hz)
ZR2330w (igen, 260hz)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
jim bcs
nagyúr
válasz Shad0wking #38823 üzenetére
nem nemigazán van olyan bolt aki beszámítja, add el előbb itt a PH-n az LG-t és utána tudod megvenni a Dell-t
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
tajcsi
őstag
válasz JackFeryll #38822 üzenetére
U2711 tetszik, láttam is az aprón, de szerintem 100 rongy sok érte, főleg mert se gari se tartozék nem jár hozzá...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Shad0wking
csendes tag
Üdv! Egy Dell S2340L monitort szeretnék venni. Tud valaki olyan helyet, ahol beszámítanak vásárlásnál egy LG L1942S monitort (garija egy éve lejárt, amúgy jó állapotú)?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Shad0wking
-
JackFeryll
őstag
Kíváncsi vagyok milyen ez a Professional család az (olcsó) ultrasharphoz képest. Ez már nem e-ips hanem AH ips panelt kapott.
(#38811) tajcsi Most egy U2412HM-et használok. (most csak egy monitorom van, de muszáj lesz még egy ilyesmit venni mellé)
Munkára nagyon sokat számít az, hogy 1200pixel magas nem 1080. A filmek teljesen nézhetőek 1080p-ben van két vékony sáv alul-felül nem zavaró abszolút.[ Szerkesztve ]
-
g8keepr
csendes tag
-
Casanova*
veterán
válasz sixpak #38819 üzenetére
királyság! nagyon szép a háttérkép,bejövős a monitor. sokat agyalok melyiket vegyem U2212HM vagy P2214H monitort.
pénteken lesz magyar teszt a P monitorról. kíváncsian várom. köszi a hasznos kis infót,képeket![ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
sixpak
nagyúr
válasz Casanova* #38818 üzenetére
Igen, 24-es. Én egy Samsung 23-as tv tunerest cseréltem erre. A különbség óriási.
Eddig nem is nagyon használtam háttérképeket, de az új monitoron annyira jól néznek ki a saját képeim, hogy minden nap másikat rakok ki.
Egy kép (főleg egy telefonnal készült) nem adja vissza igazán a monitor színeit, de azért csináltam egyet az előbb.A legfurcsább számomra a nagyon széles betekintési szög, főleg az előző monitor után:
A feketéjéről nem tudok érdemben nyilatkozni, mivel filmet még nem néztem rajt és szerintem nem is fogok, de gondolom azt ott lehet tesztelni a legjobban.
De az összhatás mindenképpen kiváló.A legtöbbet játszok rajt, most épp a Battlefield 4 betáját és nagyon kellemeset csalódtam, mivel semmiféle hátrányát nem tapasztaltam a másfajta technológiának játék közben.
A másik, amire sokat használom, a fotóim restaurálása, szerkesztése, nézegetése. És olyan jól néznek ki rajt a képek, hogy nem bírom megunni.
Azt hiszem ennyi.
szerk:. most nézem, a második kép nagyon életlen, de hát telefonnal fotózni, sötétben.......
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
-
g8keepr
csendes tag
Sziasztok,
P2414H és U2312 közül melyiket ajánljátok? Illustrator, InDesign, és MMO a napi használat.Köszi!
-
-
nis.
csendes tag
válasz tajcsi #38811 üzenetére
nagy valószínűséggel a monitor menüjében át tudod csapatni az arányt 16:9-re bármikor (ilyenkor kihasználatlanul marad a plusz felület) vagy játékfüggő, de ott is lehet állítani 16:10-re. én filmet 16:9en nézek, ha arra csinálták, a plusz felület pedig jól jön munkánál.
-
tajcsi
őstag
1920*1200-as felbontású monitoron mennyire lesz csúnya egy fullHD film, vagy játék? Mostmár nagyon kellene egy monitor, de nem látom értelmét egy 27" 1440p monitornak, én szinte alig láttam különbséget a játékokban így a jutubon...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
nis.
csendes tag
sziasztok,
top top minőségű monitort szeretnék venni grafikai és video utómunkára, 3d animációra.
23-24 col alá és fölé nem mennék. (elsődlegesen eizo és nec, dell nem játszik)
a kérdés az, hogy mekkora válaszidővel para már mozgóképpel dolgozni? (60 fps alatt)
illetve aRGB-t kihasználja-e valaki aki nem csak fotózik? (nekem eddig nem kellett, de hátha én vagyok a gyík)
köszi -
Assdak
őstag
Várható a Dell-től valami új 27" vagy fölötti monitor WQHD felbontással? A 2713 gagyi műanyag hatása nem tetszik, 2711 et garival már sehol nem találni, ezeknek az újaknak viszont tetszik a designe-ja.
-
Maotun
őstag
válasz Howkeddlee #38806 üzenetére
[teszt a monitorról] mást én se találtam
Jó monitor ez! -
old_artist
addikt
válasz Howkeddlee #38806 üzenetére
Üdv!
Még nem olvasható a neten hiteles teszt a monitorról!
Egyébként 100e alatti 27"-os monitornak jót javasoltál. -
senior tag
Sziasztok!
Kolléganőm szeretne maguknak venni egy 27"-os monitort 100e alatt,így javasoltam neki a Dell P2714H-t!
Esetleg erről a monitorról létezik már teszt? -
titán
válasz atomanti19 #38804 üzenetére
Á, dehogy, az a maximális, normális használatban 20W körül fogyaszt egy ilyen monitor.
-
kukulec
őstag
erről mit tudtok mondani? (olvasok teszteket, de az itteni vélemények érdekelnek) [link]
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Maotun
őstag
itt a forumon kaptam a tippet és nagyon
[jónak tűnik]
picit drága 100k
játékra jó lenne?
van ebben az árfekvésbe alternativája egy 27" ips monitornak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest